Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa, echipa cu cel mai numeros public din Liga a 4-a ieseana

0 Comments 📁 Liga 4 🕔29.November 2017
Unirea Ruginoasa, echipa cu cel mai numeros public din Liga a 4-a ieseana

Unirea Ruginoasa este singura echipa din fotbalul judetean iesean la meciurile careia se intra pe baza de bilet, bucurandu-se in mod constant de o asistenta generoasa la partidele de pe teren propriu. Indiferent de conditiile meteorologice, baza sportiva de la Ruginoasa este in permanenta luata cu asalt de catre satenii care vor sa isi petreaca duminicile urmarind un meci de fotbal, indiferent ca vorbim despre jocurile de juniori ale echipei sau cele de seniori.

Nu mai departe de duminica, pe o vreme deloc prielnica, la Ruginoasa au fost prezenti peste 200 de oameni dornici sa urmareasca de la fata locului partida dintre Unirea si CS Tomesti, incheiata cu victoria gazdelor, scor 3-1.

Promovarea evenimentului a avut loc atat in mediul online, segment de care ma ocup aproape in totalitate (pagina oficiala de Facebook Unirea Ruginoasa), cat si in offline. A se vedea afisul de mai jos, postat la intrarea in comuna pentru a ajunge la cat mai multi oameni interesati sa participe la acest eveniment sportiv!

Atat acasa, cat si in deplasare, buna dispozitie din tribune este asigurata de fanfara comunei, precum si de nelipsitii fani care vin la meciuri cu jobenuri in culorile echipei (alb-albastru), steaguri pe care le flutura pentru a-si marca teritoriul si incurajari aduse favoritilor aflati pe teren.

CONTINUITATE

Unirea Ruginoasa si Unirea Mircesti sunt la ora actuala cele mai vechi echipe care activeaza fara intrerupere in Liga a 4-a ieseana.

In ciuda rezultatelor mai putin bune inregistrate pe parcursul turului, punand aici accent pe cele 5 remize si infrangerea categorica de la  Letcani, investitiile in aducerea de noi jucatori au continuat si vor continua la echipa antrenata de Costel Cerneutanu.

Printre cei mai importanti jucatori transferati in plin campionat s-au numarat atacantul Cristi Ungureanu (ex-Flacara Erbiceni) si mijlocasul Adrian Nenita, care a activat la nivelul Ligii 1 la FC Vaslui si Viitorul Constanta. Vacanta de iarna va reprezenta, iarasi, un bun moment pentru oficialii Ruginoasei pentru a-si intari echipa in vederea obtinerii performantei de anul trecut, si anume ocuparea locului 2 in clasamentul Ligii a 4-a.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<