Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Viitorul Harlau-Victoria Letcani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.November 2017
Avancronica meciului Viitorul Harlau-Victoria Letcani

Victoria Letcani a rezolvat in proportie de peste 90% ecuatia titlului in acest sezon, iar acum trebuie sa ramana concentrata pe ceea ce are de facut in vederea pregatirii terenului pentru barajul de promovare in Liga a 3-a. Baraj ce se va disputa in vara anului viitor, numele adversarului urmand sa fie aflat cu luni bune inainte de consumarea acestuia, spre deosebire de anii precedenti.

Duminica, Victoria Letcani se va deplasa la Harlau pentru un meci din cadrul primei etape a returului, la o saptamana distanta de remiza inregistrata intre echipa lui Dan Lungu si Unirea Mircesti (1-1).

Liderul Ligii a 4-a ii va putea folosi de aceasta data pe Ciuta, Baboi si Tatarusanu, care si-au ispasit suspendarea in ultimele doua etape ale turului.

Suntem cu ochii pe prima echipa care va reusi sa scoata punct(e) cu Letcani, intr-un campionat in care nou-promovata ar putea scrie istorie daca va reusi sa parcurga fara cusur cele 30 de etape programate in editia 2017-2018 a Ligii a 4-a. Nicio campioana din istoria recenta a Ligii a 4-a iesene nu a izbutit performanta de a strange numai victorii pe durata unui sezon.

Rapid Dumesti, cu actualul antrenor al Letcaniului in lot, reusea sa bifeze, potrivit informatiilor culese de la un alt component al fostei campioane, mijlocasul Alexandru Balanescu, doua sezoane si jumatate fara infrangere in campionatul Ligii a 4-a Iasi!

Venim cu un moral foarte bun după meciul făcut cu Mircesti, unde am arătat ca suntem o echipa de primele locuri, in ciuda pozitiei ocupate in acest moment. Imi doresc ca noi sa fim prima echipa care sa ii ia punct sau puncte Victoriei Letcani, Am încredere in colegii mei și, dacă vom intra cu aceeași dăruință și seriozitate ca in meciul cu Mircesti, sunt convins ca vom obtine un rezultat mare și cu Letcani.

Iulian Dascalu, fundas Viitorul Harlau

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<