Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ciurea cauta a doua victorie la rand si apropierea de Stejarul Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.November 2017
Ciurea cauta a doua victorie la rand si apropierea de Stejarul Barnova

CS Ciurea incepe returul cu un joc pe teren propriu in fata Tomestiului, adversar care le-a furnizat gazdelor de duminica prima victorie stagionala, in acel 4-2 inregistrat la mijlocul lunii august.

Ciurea incearca sa lege pentru prima data in acest sezon doua victorii consecutive, in timp ce tomestenii vin cu o echipa slabita, dupa plecarile lui Bogdan Grosu si Ionut Besleaga. Cei doi sunt foarte aproape sa semneze cu o alta echipa de Liga a 4-a de la noi din judet, impresionata de modul in care s-a miscat Tomesti pe faza defensiva in turul campionatului.

La Ciurea se poarta discutii deja cu primaria ca, incepand din primavara, primele de joc sa creasca, iar la echipa sa ajunga fotbalisti de calitate pentru a nu mai gasi Ciurea in zona locurilor retrogradabile.

Se anunta o duminica furtunoasa pentru noi. Ne asteapta un meci foarte greu, intalnim o echipa cu jucatori vechi, care se cunosc foarte bine. Pentru noi este un meci greu cu multa presiune, in care nu avem voie sa mai pierdem puncte daca vrem sa ne salvam de la retrogradare. Am pierdut puncte importante la inceputul campionatului, atunci cand situatia la club nu era tocmai buna, iar acum incercam sa redresam echipa, sa aducem jucatori noi in pauza de iarna si sa iesim din zona rosie a clasamentului.

Dan Savin, portar si fundas CS Ciurea

FOTO: Filip Petrisor

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<