Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Arbitrii ieseni implicati in meciurile programate la finalul saptamanii

0 Comments 📁 Stiri 🕔01.December 2017
Arbitrii ieseni implicati in meciurile programate la finalul saptamanii

Brigada formata din Vlad Baban, Ciprian Aelenei (arbitri), Cosmin Ciuban si Ionut Melinte (arbitri asistenti) se deplaseaza la Suceava pentru a oficia doua meciuri de juniori (U17, U19) din cadrul Campionatului National. De la ora 12:00, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, este programata disputa dintre ACS Foresta Suceava si AFC Botosani, cu Baban la centru si Aelenei rezerva. Imediat dupa incheierea acestei partide de U19, Aelenei, ajutat de aceiasi arbitri asistenti, vor oficia confruntarea dintre echipele de U17.

Tot la Suceava, insa intr-o alta locatie (Campus LPS Suceava), Gabriel Mihuleac, Mihai Moisa (arbitri), secondati de Teodor Axinie si Tudor Varlam vor executa aceeasi operatiune in cadrul unei duble intalniri intre reprezentantelor Liceelor cu Program Sportiv din Suceava si Roman.

Valentin Burla a fost desemnat sa conduca CSM Politehnica Iasi-LPS Iasi, contand pentru etapa a 8-a din Liga Elitelor U19. Burla va fi ajutat la cele doua linii de Iulian Contofan si George Macovei, in timp ce Valentin Burla este arbitru de rezerva. Lucian Diaconu va face schimb de locuri cu Burla pentru meciul dintre Poli si LPS din cadrul Campionatului National U17 (Copou, ora 14:00).

De asemenea, Valentin Lungu este arbitru de rezerva la ACS Foresta Suceava – AFC Ripensia Timisoara (Liga 2, Etapa 20).

ACS KSE Târgu Secuiesc – AFC Metalosport Galaţi (Liga 3, Seria 1) a cazut in sarcina altei brigazi iesene, formate din Cosmin Roman, Adrian Condurache si Ana Puscasu.

Petronela Anitoaei este implicata ca observator in Liga Elitelor U17, la Piatra Neamt, cu ocazia confruntarii dintre LPS Piatra Neamt si CS Sporting Juniorul Vaslui.

Delegarile pentru jocurile din cadrul etapei a 16-a a Ligii a 4-a sunt disponibile pe site-ul oficial AJF Iasi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<