Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci direct intre viitorii fotbalisti ai Iasului, in Liga Elitelor!

0 Comments 📁 Stiri 🕔01.December 2017
Meci direct intre viitorii fotbalisti ai Iasului, in Liga Elitelor!

CSM Politehnica Iasi si LPS Iasi se intalnesc maine, de la ora 12:00, intr-un joc contand pentru etapa a 8-a a Ligii Elitelor U19. Poli ocupa locul 5 in clasamentul la zi, cu un total de 12 puncte, in timp ce LPS Iasi, cu o restanta la activ, nu a cunoscut inca gustul victoriei in aceasta competitie, avand un singur punct acumulat in cele sase meciuri disputate pana acum.

Saptamana trecuta, echipa domnului Dorel Stafie a cedat la scor de neprezentare in fata Voluntariului, iar CSM Poli a fost surclasata de campioana in exercitiu, Dinamo Bucuresti (6-0).

Cele doua grupari s-au intersectat de curand si in cadrul primei etape a Cupei Romaniei U19, baietii lui Gelu Paveliuc avand castig de cauza, scor 4-3, dupa executarea loviturilor de departajare.

Ambele formatii reprezinta material de studiu pentru antrenorul Flavius Stoican, care ii urmareste atat pe juniorii de la Poli, cat si pe cei de la LPS Iasi. La ultimul amical al lui CSM Poli, 3-1 cu Steaua Magica, Vasilica Vladeanu (foto) si Cezar Agache (LPS Iasi U19), printre altii, au fost testati de Stoican.

Meciul va fi arbitrat de o brigada ieseana formata din Valentin Burla (arbitru), Iulian Contofan si George Macovei (arbitri asistenti. Lucian Diaconu este rezerva lui Burla.

Revin cu foto, video si cronica!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<