Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scor de tenis la Ruginoasa-Barnova, pe o partie de ski

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.December 2017
Scor de tenis la Ruginoasa-Barnova, pe o partie de ski

Meciul dintre Unirea Ruginoasa si Stejarul Barnova, din cadrul etapei a 16-a a Ligii a 4-a, a fost unul la discretia gazdelor, scor final 6-1, intr-o zi in care a nins destul de mult in judetul Iasi, terenul fiind marcat gospodareste de catre antrenorul echipei, Costel Cerneutanu, si de alti copii care au dorit sa vada neaparat fotbal duminica, dupa doua saptamani de pauza.

Arbitrul Mihai Moisa si-a dat acordul ca acest joc sa aiba loc, startul fiind decalat cu aproximativ 10 minute. Asaltul de inceput al gazdelor a fost concretizat dupa primul sfert de ora, cand Ungureanu a deschis scorul printr-un sut din interiorul careului.

La randul lor, barnovenii au avut doua oportunitati bune de a inscrie la scorul de 0-0 si 1-0, irosite in mod inexplicabil.

In finalul primei parti, Ruginoasa s-a desprins pe tabela cu ajutorul lui Vlad Tibulca si Cristi Ungureanu. Primul l-a facut pe arbitru sa indice punctul cu var pentru un fault comis in suprafata de pedeapsa, iar Ungureanu a transformat pentru 2-0.

Repriza a doua s-a desfasurat sub aceleasi coordonate, cu Ungureanu (singur cu portarul) si Stefan Florea anuntand inca un gol la poarta Stejarului. In minutul 57, Florea a patruns in careu si a punctat printr-un sut direct sub bara transversala.

Cinci minute mai tarziu, Ungureanu a realizat hat-trick-ul din pasa lui Florea.

Imediat dupa, Stejarul a ramas in inferioritate numerica. Dita a fost eliminat de Moisa pentru cumul de cartonase.

Radu Mititelu (71′) a redus din diferenta, finalul de meci aducand si cele mai frumoase goluri ale intalnirii. In prima faza, Robert Halibei, introdus in locul lui Stefan Florea, a gasit executia perfecta pentru a-l invinge pe goalkeeperul advers din marginea careului. Tabela a fost inchisa de Marius Enache cu o “scarita”.

Cu doua minute inainte de final, portarul de rezerva al Unirii s-a remarcat la un penalty, al doilea in meci, dictat de centralul partidei. Cosmin Hutu nu l-a putut invinge, iar Unirea Ruginoasa-Stejarul Barnova s-a terminat 6-1.

CELE DOUA ECHIPE

Unirea Ruginoasa: Dulcianu, Davidoaia, Miron, Alexa, Calmatui, Nenita, Caragea, Tibulca, Florea, Enache, Ungureanu.

Rezerve: Tudosca, Ed. Dulcianu, Roiu, Halibei.

Stejarul Barnova: Rusu, Hutu, Dianu, Huma, David, Dita, Dumitrascu, Baciu, Andriescu, Mititelu R., Mititelu G.

Rezerve: Filip, Viciu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Mihai Moisa; arbitri asistenti: Ana Puscasu, Razvan Sfredel. Observator: Florin Mozolea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<