Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magica Iasi, cantonament de 7 zile departe de frigul din Romania

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.January 2018
Steaua Magica Iasi, cantonament de 7 zile departe de frigul din Romania

Steaua Magica se va deplasa in Cipru la inceputul lunii februarie, dimpreuna cu alte doua grupe de copii (2004-2005 si 2007-2008), pentru un cantonament prevazut cu cate 4 jocuri amicale pentru fiecare categorie de varsta.

Echipa mare a “magicienilor” are programate doua teste in fata liderilor Ligilor a 3-a si a 4-a din Cipru, adversari aflati in plin campionat, precum si doua jocuri impotriva echipelor de tineret (U21) a unor reprezentante ce provin din primele esaloane ale fotbalului cipriot (Liga 1, Liga 2).

Clubul condus de Florin Croitoru nu se afla la prima experienta de acest gen, in iarna anului trecut vizitand Ciprul tot in interes de serviciu (vezi foto).

Pana sa ajunga in Insula Afroditei insa, Steaua a invins fara prea mari probleme echipa de U17 a Politehnicii, scor 5-2, si a remizat, 4-4, cu echipa antrenata de Gelu Paveliuc (CSM Politehnica Iasi U19).

Steaua Magica a incheiat prima parte a sezonului pe pozitia a 11-a in clasamentul Ligii a 4-a, la 9 puncte peste prima echipa virtual retrogradata.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<