Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Mircesti schimba liniile ca la hochei. Cristesti este pe cale sa opereze cele mai spectaculoase mutari

0 Comments 📁 Liga 4 🕔31.January 2018
Unirea Mircesti schimba liniile ca la hochei. Cristesti este pe cale sa opereze cele mai spectaculoase mutari

Fosta campioana a Iasului s-a despartit in aceasta saptamana de un grup important de jucatori, format din Tiberiu Beceru (fost antrenor-jucator la Mircesti), Andrei Dandu, Alex Atanasoae, Alexandru Nacuta, Radu Dan si tanarul Ionut Garbea, transferat in vara de la Viitorul Harlau. Ursuleasa si Cruceanu sunt si ei pe picior de plecare.

Gaurile din lot urmeaza sa fie acoperite cu cativa jucatori din Bacau, cel mai probabil, Adrian Sasu si Catalin Scrab (“Goe”), printre altii. Atacantul Adrian Sasu ar urma sa se intoarca la Mircesti, echipa care i-a dat o mana de ajutor dupa plecarea de la Miroslava. Acesta mai are pe masa oferte si de la alte echipe din afara Iasului. De asemenea, Scrab este un alt jucator care a evoluat in trecut la Unirea, inclusiv in dubla cu Otelul Galati, din vara anului trecut.

Destinatia jucatorilor enumerati in primul paragraf ar putea fi Moldova Cristesti, nou-promovata din zona Pascaniului avand planuri mari pentru atacarea celei de-a doua parti a sezonului.

La mijlocul lunii martie, Moldova Cristesti merge la Motca pentru derby-ul Pascaniului. In tur, Cristestiul si-a demolat rivala de-o viata, scor 6-1.

Revin cu info pe masura ce se va perfecta vreuna din mutarile anticipate mai sus.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<