Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flacara Erbiceni isi apara locul de pe podium cu Grosu si Besleaga

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.February 2018
Flacara Erbiceni isi apara locul de pe podium cu Grosu si Besleaga

Flacara Erbiceni a batut palma cu fostii fundasi ai Tomestiului, Ionut Besleaga (capitan) si Bogdan Grosu, in vederea atacarii returului Ligii a 4-a. Erbiceni a incheiat anul pe pozitia a 3-a, la egalitate de puncte de Unirea Mircesti, insa avand avantajul meciului direct.

Cei doi jucatori au fost curtati de cateva echipe iesene, precum si din afara judetului, in luarea deciziei finale cantarind foarte mult faptul ca antrenorul Flacarei, Petrica Basascu, a insistat sa ii inregimenteze pe baza “cifrelor” bifate de Tomesti in tur si a modului in care s-au comportat cei doi in jocul direct disputat la Tomesti si incheiat cu victoria scurta a oaspetilor, scor 1-0. Iuriciuc, si el un fost jucator de-al Tomestiului, puncta decisiv atunci pentru Flacara Erbiceni.

Erbiceniul se reuneste astazi la sala de sport din localitate. Meciurile amicale sunt puse pe “hold” din cauza conditiilor meteorologice si a lipsei terenurilor practicabile. Sinteticul din Copou este principala locatie vizata de Petrica Basascu.

REACTIILE VENITE DIN PARTEA PRINCIPALILOR “ACTORI” IMPLICATI

Mi-am dorit mult ca Besleaga si Grosu sa ajunga la Erbiceni si sper ca prin aducerea lor sa stam un pic mai linistiti din primavara. Sunt doi jucatori care evolueaza de ceva timp impreuna si sper sa-mi fi betonat apararea odata cu aducerea lor. In perioada urmatoare vor mai veni trei fotbalisti: un fundas dreapta, un mijlocas central si un atacant. La capitolul plecari il avem pe Radu Stefan, care a facut pasul spre Liga a 3-a (CSM Pascani). Maine (n.r. astazi) ne reunim la Sala din Erbiceni si speram sa inchiriem terenul sintetic din Copou pentru a organiza cateva jocuri amicale!

Petrica Basascu (antrenor principal Flacara Erbiceni)

Am reusit sa ne intarim in aceasta pauza competitionala cu doi jucatori extrem de valorosi, care vor aduce un plus de siguranta pe linia de fund. Le uram bun venit si cat mai multe reusite in tricoul Flacarei!

Razvan Bulancea (presedinte Flacara Erbiceni)

Ma bucur ca am ajuns la Erbiceni si am incredere ca aceste mutari vor aduce plusul necesar in defensiva echipei pe care o voi reprezenta din retur.

Ionut Besleaga (fundas central Flacara Erbiceni)

Am venit la Erbiceni ca urmare a interesului afisat de antrenorul Petrica Basascu si de conducerea Flacarei. Sper sa ma integrez cat mai bine in noul grup si sa avem rezultate remarcabile in retur. In plan personal, mi-am propus sa reiau evolutiile bune pe care le-am avut in tur cu CS Tomesti. Profit de aceasta ocazie pentru a le ura mult succes si fostilor mei colegi de la Tomesti!

Bogdan Grosu (fundas central Flacara Erbiceni)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<