Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Amical intre echipele care se bat pentru un loc cat mai aproape de Letcani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.February 2018
Amical intre echipele care se bat pentru un loc cat mai aproape de Letcani

Flacara Erbiceni si Unirea Ruginoasa isi testeaza fortele, duminica, in cadrul unui joc amical stabilit pe terenul sintetic din Tomesti, incepand cu ora 11:00. Asistam la primul test pe care il va sustine atat echipa lui Petrica Basascu, cat si cea condusa de Costel Cerneutanu.

Totodata, acesta ar putea fi primul joc si pentru cei doi nou-veniti la Flacara, Bogdan Grosu si Ionut Besleaga, care se intorc pe terenul fostei lor echipe.

In alta ordine de idei, Erbiceniul merge la Tomesti fara atacantul Marian Cretu, plecat pentru cateva zile in Danemarca.

Ruginoasa si Erbiceni sunt echipele care vor incerca din primavara sa isi faca loc spre pozitia a doua a clasamentului, ocupata de Unirea Mircesti la capatul primelor 16 etape disputate din Liga a 4-a.

In meciul direct de campionat, Flacara Erbiceni si Unirea Ruginoasa s-au anihilat reciproc, scor alb, pe fondul catorva ocazii mari de poarta in contul ambelor combatante. Cretu, despre care am facut vorbire mai sus, a irosit cele mai importante faze de poarta ale Flacarei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<