Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa invinge Erbiceniul, in amicalul disputat la Tomesti

1 Comment 📁 Liga 4, Stiri 🕔04.February 2018
Ruginoasa invinge Erbiceniul, in amicalul disputat la Tomesti

Flacara Erbiceni a pierdut cu 3-1 meciul amical disputat la Tomesti cu Unirea Ruginoasa, toate golurile fiind marcate in repriza a doua, dupa o prima parte reusita a baietilor lui Basascu, cu cateva ocazii notabile, insa neconcretizate. Flacara nu a putut conta pe 5 titulari (Cretu, Mocanu, Iuriciuc, Stefanita si Ciubotaru), insa a beneficiat de aportul noilor veniti Bogdan Grosu si Ionut Besleaga. Laitmotivul programarii acestui test, conform spuselor antrenorului celor din Erbiceni. Celor doi li s-a alaturat si experimentatul “Bento”, legitimat la CS Tomesti.

De cealalta parte, Unirea Ruginoasa a deplasat la Tomesti un lot numeros, marcatorii echipei antrenate de Costel Cerneutanu fiind Marius Enache (foto), autorul unei duble, si Cristi Ungureanu. Pentru Erbiceni a inscris Iordache, jucator ce urmeaza sa fie urcat in linia de mijloc in partea a doua campionatului.

Cosmin Frij (Unirea Scanteia, in tur) a imbracat tricoul Unirii Ruginoasa pentru prima data in acest sezon.

Din cauza problemelor de lot, Erbiceniul a jucat in “10” in repriza a doua.

Antrenorul Erbiceniului, Petrica Basascu, a avut urmatoarea interventie la finalul acestui meci de verificare: “Chiar daca mi-au lipsit multi jucatori din echipa si am fost nevoit sa rog 2-3 baieti dintre spectatori sa joace la noi, sunt foarte multumit de cum sau miscat baietii… am urmarit in mod special linia de fund, pentru a vedea cum se misca Grosu si Besleaga alaturi de Curcudel si Gucianu. Sunt foarte multumit de jocul lor si nu numai! Cu putina concentrare la finalizare, altul era scorul final. Iordache a marcat golul nostru, profitand de libertatea de care a beneficiat astazi.”

FOTO – arhiva – Ruginoasa vs Barnova

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<