Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Fotbalul din judet scanteiaza cu o restanta: Unirea Scanteia-Moldova Cristesti, pe 25 februarie!

3 Comments 📁 Liga 4 🕔06.February 2018
Fotbalul din judet scanteiaza cu o restanta: Unirea Scanteia-Moldova Cristesti, pe 25 februarie!

Duminicile noastre presarate de povesti, asa cum numai in fotbalul amator poti gasi, se reiau in ultima saptamana din luna februarie, pe 25 mai exact, cu restanta dintre Unirea Scanteia si Moldova Cristesti.

Programat initial pe 10.12.2017, arbitrul Valentin Burla a decis ca meciul sa nu se dispute din cauza stratului mare de zapada, dar si a viscolului ce s-a abatut in respectiva perioada asupra localitatii Scanteia.

Unirea Scanteia-Moldova Cristesti a fost singurul joc amanat, intr-o prima etapa a returului in care s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Harlau-Letcani 0-3, Motca-Mircesti 0-13, Ruginoasa-Barnova 6-1, Ciurea-Tomesti 0-1, Sinesti-Bals 3-2, Erbiceni-Baltati 4-1 si Magica-Lungani 0-0.

Oaspetii devin o echipa de urmarit in retur doar in cazul in care reusesc sa transfere jucatorii pe care i-am mentionat intr-o postare trecuta. Este vorba despre un grup de fotbalisti de la Unirea Mircesti, care au obtinut de curand dezlegarea din partea domnului Antalut.

Fotbalul judetean isi va reveni serios in drepturi pe data de 4 martie, atunci cand este programata faza saisprezecimilor Cupei Romaniei. O saptamana mai tarziu, se va relua si Liga a 4-a, abrupt, cu derby-ul dintre Unirea Mircesti si Unirea Ruginoasa.

Share this article with friends

3 Comments

 1. 🕔 20:14, 06.February 2018

  Victor Dragomir

  Dar cind pui acel articol cu ce jucatori mai mari a dat fiecare comuna, oras din judetul Iasi: dsp Holboca (Pintilie, Mihalache), Pascani (Coniac, Bilba:D), Podu Iloaie (Catusanu), Baltati (Florica), Blecesti (Spyros), Ciurea (Males), Iasi (Popescu ex RATC, Budei), Tomesti (Nea Vasile ) … glumesc… Cu siguranta vor fi multi din localitatile respective care cor indica cu exactitate Valorile din locurile natale… si cred ca ar avea mare audienta…

  reply comment
  • 🕔 15:36, 07.February 2018

   admin AUTHOR

   Urmeaza. Tocmai ce mi-ati pasat o idee foarte buna. Sper sa am suficient de mult timp incat sa o pun si in practica 🙂

   reply comment
 2. 🕔 21:45, 14.February 2018

  Victor Dragomir

  Haideti cu articolul ca stăm cu sufletele la gură..
  Mai ales ca a venit iar iarna peste iasi, si cu siguranta se va mai amina cu o sapt restartul

  reply comment

Write a Comment

<