Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul lui Paul: mereu verde, cu putine modificari in iarna si zero meciuri amicale programate

0 Comments 📁 Liga 4 🕔07.February 2018
Stejarul lui Paul: mereu verde, cu putine modificari in iarna si zero meciuri amicale programate

Stejarul Sinesti ramane una dintre cele mai asezate echipe din Liga a 4-a ieseana. Conducatorul ocupantei locului 6 mi-a prezentat succint principalele mutari din aceasta iarna: “pleaca Alexii de la mine la Raucesti. Imi aduc un portar, un mijlocas si un varf”. (Paul Paftala)

Portarul despre care face vorbire Paul este nimeni altul decat colegul sau de la minifotbal, Alin Mitrut, cel care apara buturile lui Decor Plus (Liga Magica), in sistem de rotatie cu celalalt goalkeeper al Sinestiului, Alexandru Gabriel Ursache. Ursache, titularul de drept al postului de portar urmeaza sa paraseasca tara in curand, fapt care a condus la acest prim transfer.

VIDEO: Parada Alin Mitrut in etapa a 16-a din Liga Magica

Principalul vizat pentru postul de varf era fostul atacant al Barnovei, Marius Strateciuc. Intre timp, aceasta pista a cazut, iar Paftala si Minciuna, “principalul” Sinestiului, trebuie sa “sape” pentru alte noi nume care sa ii poata ajuta in sezonul de primavara.

Stejarul Sinesti nu are programat niciun joc amical in luna februarie. Primul meci oficial al Stejarului este programat sa se dispute la inceputul lunii martie, in cadrul 16-imilor Cupei Romaniei (Siretul Stolniceni-Prajescu vs Stejarul Sinesti, 4 martie 2018).

Cu putine exceptii, vezi sezonul precedent, Cupa Romaniei nu a reprezentat un interes deosebit pentru echipa din Sinesti. Urmarim “cu atentie si preocupare”, vorba presedintelui nostru, cum vor sta lucrurile in 2018!

ALEXII PLEACA LA RAUCESTI PENTRU A DUCE SPERANTA IN PLAY-OFF

Principala pierdere pe care o va suporta Stejarul Sinesti in aceasta iarna este cedarea lui Marian Alexii la Speranta Raucesti (Liga 4, Neamt).

Alexii alege aerul de munte si afinata de Raucesti pentru a pune umarul la calificarea Sperantei in play-off. Acesta va face parte dintr-un grup de jucatori ieseni condus de Ciprian Brighiu.

Fundasul central se afla la treia echipa in acest sezon, dar beneficiaza de faptul ca nu a evoluat niciun minut pentru Unirea Ruginoasa. Accidentat la umar, Marian a fost tinut pe banca de rezerve in derby-ul Unirea Ruginoasa-Unirea Mircesti, incheiat 0-0, fara sa fi bifat macar o secunda pe teren. Imediat dupa acel meci, Alexii si-a anuntat plecarea la Sinesti si, acum, transferul in Liga a 4-a nemteana.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<