Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti l-a transferat pe Emanuel Ciubotariu de la CS Ciurea

1 Comment 📁 Liga 4 🕔20.February 2018
Stejarul Sinesti l-a transferat pe Emanuel Ciubotariu de la CS Ciurea

Paul Paftala si-a facut poftele in aceasta pauza de iarna, transferandu-l pe Emanuel Ciubotariu de la CS Ciurea. Fara sa aiba un randament deosebit la Ciurea in compartimentul defensiv, cuplul Minciuna-Paftala si-a exprimat in mod clar de a-l reprofila pe Ciubotariu, considerand ca pe noul jucator al Sinestiului il va prinde mai bine pozitia de atacant sau de acel jucator care sa stea in spatele varfului, bataios, pentru ca Stejarul sa nu se mai “clatine” in retur si sa marcheze mai des.

Ciubotariu ar putea face echipa in fata cu Sorin Cara, acest transfer venind ca umare a prestatiei avute de Ciubotariu in meciul direct, incheiat cu scorul de 6-1 pentru Sinesti, cand le-a dat mari batai de cap experimentatilor fundasi ai Stejarului. Meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii a 4-a, in care Sinestiul s-a intersectat cu victoria dupa o luna de pauza.

In perfectarea acestui stransfer au avut un cuvant de spus si experimentatii fundasi centrali Caras si Alexii, care au simtit pe propria piele cum e sa fii pus sub presiune de un jucator longilin precum Ciubotariu.

In alta ordine de idei, Paftala a testat si alte piste in aceasta iarna, incercand sa il aduca la Stejarul, printre altii, pe mijlocasul de buzunar al Unirii Ruginoasa, Stefan Florea. Mutarea nu a mai avut loc, Florea, care apartine de CSM Poli Iasi, exprimandu-si dorinta de a ramane la clubul pentru care a tras in prima parte a sezonului.

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<