Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bradu Borca a facut “set” cu echipa LPS-ului

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔22.February 2018
Bradu Borca a facut “set” cu echipa LPS-ului

Bradu Borca, ocupanta locului secund in Liga a 4-a nemteana, a dispus, joi, scor 6-1, de echipa Liceului cu Program Sportiv, pregatita de catre domnul profesor Dorel Stafie, la cateva zile distanta dupa ce aceasta din urma reusise sa invinga liderul din Iasi (4-2 v Victoria Letcani).

Jucatorul care s-a remarcat cel mai mult de la Bradu a fost Florin Bidan, autor al unui hat-trick (minutele 34, 70 si 80). Bidan a ajuns astfel la cota “5” in compania adversarilor din Iasi, dupa ce isi trecuse in cont si o dubla in amicalul contra formatiei de “U19” a lui CSM Politehnica (scor final 2-2).

Radu Gutu a deschis scorul in primele zece minute, printr-un sut deviat din apropierea careului. Apoi, Bodogan, portarul LPS-ului, s-a intins cat a putut pentru a bloca executia la coltul lung venita din gheata lui Donose.

In minutul 26, “Nutu” a iesit la rampa cu un sut pretentios din afara suprafetei de pedeapsa. Mingea a trecut insa la un metru pe langa stalpul din stanga lui Bodogan.

Atacantul Bradului nu a mai ratat a doua oara, convertind in gol centrarea perfecta a lui Razvan Gorovei (33′).

Festivalul de goluri a continuat si dupa pauza, cand Bulai a punctat pentru 4-0, urmat de Bidan, in doua randuri. Intre ultimele doua goluri ale lui Bidan s-a strecurat si un penalty transformat de Vlad Filip (75′).

Primul “11” al LPS Iasi: Vlad Bodogan, Constantin Munteanu, Marius Panaite, Cosmin Tofan, Vlad Filip, Bogdan Tenu, Mihai Asofiei, Alexandru Martinescu, Daniel Florici, Andrei Doban, Ionel Plop.

La Bradu Borca a fost rulat intreg lotul deplasat in Copou, informatii legate de noutatile din sanul echipei pregatite de catre Florin Pintilii urmand a fi oferite in cadrul unui alt articol de prezentare a celor ce se vor bate cu Ceahlaul Piatra Neamt pentru suprematie.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<