Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Petrica Basascu: “vom demonstra prin joc si rezultate ca Flacara Erbiceni reprezinta o forta a Ligii a 4-a!”

0 Comments 📁 Interviuri 🕔23.February 2018
Petrica Basascu: “vom demonstra prin joc si rezultate ca Flacara Erbiceni reprezinta o forta a Ligii a 4-a!”

1. Te salut, Base. Cum te-a gasit pauza de iarna, multumit de rezultatele primei parti a sezonului, care a coincis cu debutul tau in antrenorat?

Buna ziua, multumit de rezultatele turului, mai putin debutul meu din prima etapa. (n.r.: 0-3 cu Gloria Baltati)

2. Campionatul este jucat in aceste momente, ce a mai ramas pentru Flacara si celelalte echipe? Vorbeste-mi despre targetul tau in etapele ramase de disputat din Liga 4, respectiv asteptarile tale vizavi de Cupa Romaniei.

Intr-adevar, Letcaniul beneficiaza de un avans important, aproape imposibil de recuperat, insa campionatul nu este terminat 100%. Obiectivul meu este sa aratam un joc spectaculos si sa ne depasim rezultatele din tur. In Cupa Romaniei ne-am propus sa jucam finala, dar cum aceasta este o competitie a surprizelor, nu se stie niciodata…

3. In ultima noastra discutie aminteai despre trei posturi neacoperite complet la Flacara. Fundas dreapta, mijlocas central si un atacant. S-a schimbat ceva intre timp?

Lotul este complet si pot spune ca avem dubluri pe toate posturile. Am adus 5 jucatori noi, capabili sa imi ofere plusul pe care eu am nevoie pentru a ramane in obiectiv.

4. Ai un adversar in Liga 4 pe care tii cu tot dinadinsul sa il invingi?

Nu imi doresc sa castig cu cineva anume, doar atat va pot spune: VOM AVEA UN CUVANT GREU DE SPUS IN RETUR, iar prin joc si rezultate vom demonstra ca Flacara Erbiceni reprezinta o forta a Ligii a 4-a.

5. Top 3 momente fericite din tur.

Victoria de la Mircesti este, de departe, cel mai bun moment al meu (si al echipei) din tot turul. Au mai fost cateva rezultate care mi-au adus satisfactie si care m-au ajutat sa unesc si mai tare grupul.

6. Un lucru mai putin placut ce a avut loc in turul campionatului?

Dupa cum spuneam si mai sus, infrangerea cu 3-0 in fata Baltatiului m-a zguduit cel mai tare. S-a intamplat chiar in prima etapa, in primul meu joc oficial pe banca Flacarei. Dar am reusit sa trec peste si am mers mai departe alaturi de baieti!

7. Tragand linie dupa primele 16 etape, cum a fost arbitrajul in ceea ce o priveste pe Flacara?

Sunt foarte multumit de arbitraj si se vede ca usor-usor Vlad Ciobanu va readuce arbitrajul iesean pe prima scena, acolo unde lipsim de ceva timp.

8. Ai avut in lot un fotbalist care a plecat in Liga a 3-a la Pascani. Mai sunt jucatori la echipa care ar putea face pasul spre Liga a 3-a sau, de ce nu, esalonul secund?

A plecat Stefan Radu la Pascani. Un fotbalist de perspectiva caruia vreau sa-i multumesc pentru aportul adus in jocul echipei. Ii doresc tot binele din lume, pentru ca ca merita! Si sa ajunga acolo unde el isi doreste! Cu siguranta sunt fotbalisti pe care i-as vedea jucand in Liga a 3-a. Iordache un jucator polivalent si cu experienta, Daniliuc un portar de perspectiva, la doar 16 ani, Mocanu Vlad – un mijlocas muncitor, creativ si cu potential foarte mare. Iarasi, Ciobotaru este un jucator de banda foarte bun si Cretu (zis Bizonul), care, din punctul meu de vedere, ar face fata cel putin in Liga a 2-a.

9. Cum reusesti sa le faci pe toate: job zilnic, antrenorat si impresariat? Timp liber mai ai? 

Cu regret spun ca mi-ar fi placut ca toti apropiatii mei sa se bucure de colaborarea cu Anamaria Prodan… Insa, din pacate, nu s-a vazut acest lucru si mi-au aratat doar rautate. Tin sa le multumesc cu aceasta ocazie, pentru ca mi-au demonstrat inca o data ca doar FAMILIA imi este cu adevarat aproape si imi vrea binele. Nu imi este usor sa le combin, dar imi face placere sa fiu inconjurat si sa vorbesc cu oameni “grei” din fotbalul romanesc, lucru pe care nu l-am crezut posibil vreodata. Chiar daca am putine momente libere in program, pentru familie fac orice si ii aloc zilnic timp.

10. Cuvant de incheiere pentru suporterii Erbiceniului si urmaritorii duminicapetarla. Multumesc pentru acest interviu.

Fanilor din Erbiceni le doresc sa fie alaturi de noi cel putin la fel cum au fost pana acum, iar eu le voi garanta ca nu vom face de rusine numele comunei. Vreau sa le multumesc pentru increderea oferita presedintelui Razvan Bulancea si antrenorului secund Alex Rata (Pitbull), finantatorului Mitica Rotaru, care este alaturi de noi tot timpul, precum si primarului nostru Ionel Lungu, care ne sustine in permanenta.

Si, la final, un sincer: DA BANII LA BAIET!

FOTO: Andrei Luca

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<