Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AVANCRONICA | Liga 4 – Etapa a 16-a: Unirea Scanteia-Moldova Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.February 2018
AVANCRONICA | Liga 4 – Etapa a 16-a: Unirea Scanteia-Moldova Cristesti

Fotbalul mic revine, duminica, de la 12:00, cu primul meci oficial din sezonul de primavara (?), restanta dintre Unirea Scanteia si Moldova Cristesti, contand pentru prima etapa a returului. Programat initial la mijlocul lunii decembrie, acest meci nu s-a mai tinut din cauza conditiilor meteorologice extreme – ninsoare viscolita.

Transferuri Unirea Scanteia si Moldova Cristesti

Daca Unirea Scanteia ramane in continuare fidela crezului sau, acela de a miza pe forta grupului, la Cristesti lucrurile stau cu totul altfel. Echipa lui Stefan Valeriu Amuhaia a fost schimbata din temelii, nu mai putin de 9 jucatori fiind adusi in intersezon. 8 de la fosta campioana Unirea Mircesti, urmati de un fotbalist care a evoluat in toamna la Siretul Stolniceni Prajescu (Liga 5, Seria III).

Revenind la echipa lui Gabriel Tacutanu, si aici au avut loc mici modificari, in sensul in care Scanteia i-a pierdut pe Cosmin Frij (Ruginoasa), Narcis Lucian si Ovidiu Doroftei. Ultimii doi sunt plecati din tara, in timp ce aparatorul Costin Frij este indisponibil din cauza unei accidentari.

La capitolul veniri se incadreaza portarul Paul Mihailescu, care se intoarce de la Flacara Erbiceni (imprumutat in tur), Geani Obreja (revenit in tara) si Marius Pasniciuc, atacant adus de la Stejarul Sinesti.

Meciul tur s-a incheiat la egalitate, 1-1, in ciuda multiplelor ocazii avute de Unirea Scanteia. Un singur joc a pierdut Scanteia pe teren propriu, 1-3 in fata Flacarei Erbiceni.

In primul rand, vreau sa multuumesc colegilor si staff-ului celor de la Mrcesti pentru modul in care s-au comportat cu noi in decursul turului de campionat si totodata le doresc mult succes in indeplinirea obiectivelor propuse. In alta ordine de idei, imi doresc ca aceasta noua provocare sa imi aduca mie si colegilor mei multe satisfactii si totodata sa reusim sa realizam ceea ce ne-am propus impreuna cu conducerea celor de la Cristesti. Eu imi doresc ca prin evolutiile mele sa multumesc conducerea, antrenorul si colegii si sa ajut “New Cristesti” sa ramana in acest esalon fotbalistic. Pe plan personal imi doresc sa mai  devin o data  golgheterul acestei serii si la sfarsitul sezonului sa ridicam deasupra capului singurul trofeu ce mai poate fi castigat, Cupa Romaniei la fotbal, faza Judeteana. Hai, New Cristesti!

Andrei Dandu (atacant Moldova Cristesti)

Ne asteapta un meci greu, cu o echipa total diferita de cea din turul campionatului, Cristestiul avand multe plusuri odata cu transferurile realizate in iarna. Insa nu suntem o echipa de batut usor acasa! Meciul de duminica se va desfasura pe un teren greu, in care va conta mai mult omogenitatea si lucrul in echipa, capitole la care suntem peste adversarii nostri!

Gabriel Ciobircianu (atacant Unirea Scanteia)

Brigada de arbitri

Vlad Ciobanu (presedinte CJA Iasi) a delegat la acest meci o brigada de Liga a 3-a, condusa de Vlad Baban (arbitru principal), secondat de Ionut Melinte si Andrei Diaconu (arbitri asistenti). Observator a fost desemnat domnul Cornel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<