Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Barnova s-a intarit cu sase jucatori in aceasta iarna

1 Comment 📁 Liga 4 🕔25.February 2018
Stejarul Barnova s-a intarit cu sase jucatori in aceasta iarna

Clubul Sportiv Stejarul Barnova a reusit sa transfere de curand 6 noi jucatori cu experienta la nivelul Ligii a 4-a. Atacantul Ionut Paval a fost adus de la Speranta Raucesti (Liga 4, Neamt), in timp ce stoperul Constantin Covaci a renuntat la Flacara Erbiceni si a optat pentru Barnova, in ideea de a evolua ca titular pe parcursul sezonului de primavara.

Marian Amanar a efectuat ajustarile de rigoare si in linia de mijloc, compartiment in care a fost cooptat Alexandru Popa. Noua “aripa” dreapta a Stejarului a imbracat tricoul formatiei de Liga a 5-a, Prutul Prisacani, in prima parte a campionatului.

Asemeni lui Covaci, Florin Gradinaru (mijlocas central) este un fost jucator al Flacarei Erbiceni, cu mentiunea ca acesta a petrecut foarte putin timp la echipa lui Petrica Basascu. Transdor Tudora (Liga 4, Botosani) este o alta echipa ce poate fi gasita in CV-ul noului mijlocas central al Barnovei.

Teodor Agrigoroaei (fundas central), fratele mult mai celebrului Petru Agrigoroaei (Liga 2, Miroslava), a ales Stejarul Barnova in detrimentul lui AS Tutora (Liga 5, Iasi), iar atacantul Radu Albei reprezinta o mai veche cunostinta de-a barnovenilor si vine tot din Liga a 5-a, de la Viitorul Ciortesti.

Sunt multumit si bucuros ca am reusit sa ii aducem la club pe acesti baieti pe care ii cunosc foarte bine. Tocmai de aceea am si optat aducerea lor, cu un pic de intarziere din diferite motive… dar totul e bine cînd se termina cu bine. Sper ca prin aducerea lor sa facem un retur asemenator cu cel din campionatul trecut si sa ne îndepartam de zona alunecoasa in clasament. Vreau sa ii multumesc domnului primar Balan Mihai si domnului presedinte Rusu Constantin pentru tot sprijinul oferit pana acum. Abia asteptam inceperea campionatului! Va fi in retur de foc pentru 6-7 echipe implicate in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Le urez succes tuturor si fie ca echipele cele mai bune sa castige!

Marian Amanar, antrenor CS Stejarul Barnova

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<