Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Razvan Bulancea (presedinte Flacara Erbiceni): “Anul acesta dorim sa depasim perfomanta din sezonul trecut si speram intr-un parcurs cat mai lung in Cupa”

0 Comments 📁 Interviuri 🕔06.March 2018
Razvan Bulancea (presedinte Flacara Erbiceni): “Anul acesta dorim sa depasim perfomanta din sezonul trecut si speram intr-un parcurs cat mai lung in Cupa”

1. Noroc, Razvane, bine ai revenit pe la noi. Cum ti s-a parut prima parte a sezonului? Ce a fost bun si ce mai trebuie imbunatatit in retur?

Prima parte a sezonului a fost una reusita, tinand cont de faptul ca lotul a fost schimbat din temelii. Am inceput cu o mica ezitare in meciul cu Baltati, iar pe parcursul campionatului am dovedit ca a fost o simpla greseala acel meci pe care l-am dat uitarii. Avem un lot valoros, combinand jucatorii cu experienta cu tineri dornici de afirmare. Am adus unele mici imbunatatiri pe linia de fund, pentru ca acolo am suferit cel mai mult in acest tur de campionat.

2. Cum decurg pregatirile, esti multumit de transferuri, respectiv de rezultatele inregistrate in amicale?

Sunt foarte multumit de achizitiile facute, am adus doi jucatori cu experienta de la Tomesti si un varf de valoare, in persoana lui Mirel Aostacioaie. Sunt convins ca in acest retur toate echipele vor avea de furca cu noi. Suntem o echipa experimentata, iar locul din clasament ne da dreptul sa spunem aceste lucruri.

3. Mi-ai adus la cunostinta, nu cu mult timp in urma, o problema ivita intre administratorii bazei sportive din Tomesti si clubul Flacara Erbiceni, in sensul in care acestia refuza sa va mai puna la dispozitie terenul in urma faptului ca ati transferat de acolo doi fundasi (n.r.: Bogdan Grosu, Ionut Besleaga). Ati revenit la sentimente mai bune intre timp?

Nu am discutat cu nimeni de la Tomesti si nici nu doresc sa scot in evidenta acest episod. A fost neplacut avand in vedere faptul ca mereu am dorit sa am o colaborare cat mai buna cu cei de la Tomesti si, in speta, cu toate echipele din judet, dar si din celelalte judete.

4. Am intrat astazi in posesia unor fotografii cu terenul din Iugani, acoperit de un strat de 10-15 cm de zapada (daca nu mai bine…). La Erbiceni situatia se prezinta la fel?

Avem un mic avantaj, primul meci il vom avea in deplasare si consider ca pana la primul meci de acasa din acest retur terenul va arata bine si va fi practicabil, iar in cazul in care nu va fi practicabil, avem solutii!

5. In vara s-au propus doua variante pentru inceperea campionatului: 13.08 si 20.08. Ce ati votat si ce masuri ar trebui luate pentru a se evita incarcarea calendarului?

In vara am votat pentru a incepe campionatul pe data de 20, deoarece ne confruntam cu calduri infernale si era insuportabil pentru jucatori sa poata juca pe o asemenea vreme. Cred ca am putea copia si noi de la vecinii nostri din Vaslui, care le ofera ocazia echipelor sa joace seara pe terenul sintetic, la temperaturi mai scazute si aici ma refer pe perioada verii. AJF-ul ar trebui sa sprijine aceste lucruri, macar acum in ceasul al 12-lea!

6. Cat de mult o va afecta pe Flacara Erbiceni etapele intermediare din primavara? Ma gandesc aici la jucatori care au serviciu si nu se pot invoi. Se anunta cateva etape intermediare, fiind dificil de spus la aceasta ora daca etapa a 17-a se va desfasura duminica, 11 martie.

Nu vom fi foarte afectati. Sunt doar doua meciuri si vom avea jucatorii disponibili pentru aceste etape intermediare.

7. La mijlocul saptamanii se vor juca si meciurile de Cupa Romaniei. Anul trecut ati fost eliminati de Stejarul Sinesti, dupa executarea loviturilor de departajare. Ce ti-ai propus in aceasta competitie de plan secund?

Anul acesta dorim sa depasim perfomanta de sezonul trecut si speram intr-un parcurs cat mai lung in Cupa. Nu este o competitie de plan secund, ci o vom trata cu maxima seriozitate.

8. Flacara Erbiceni are si o echipa redutabila angrenata in campionatul de juniori. Denis Cretu se ocupa de ea, voi aflandu-va in primul sezon de colaborare. Multumit pana acum, sunt copii ce ar putea sa-si faca loc in lotul largit al Erbiceniului?

Loc si-au facut si in acest tur de campionat. La fiecare meci s-au regasit pe foaia de joc minim doi jucatori de la echipa de juniori. Antrenorul le da incredere, Petre incearca sa le ofere oportunitatea de a prinde experienta, dar toate pe parcurs… Sunt ferm convins ca peste 2-3 ani vom regasi cativa jucatori interesanti in lotul Flacarei .

9. Cum ai caracteriza arbitrajele din tur? a) ce mi s-a dat, mi s-a si luat, deci suntem chit; b) se putea si mai bine; c) am cam fost “ciupit” pe unde m-au prins!

Nu am ce reprosa arbitrajului in acest tur de campionat. Personal, ma declar multumit, sunt arbitri de valoare, au nevoie si ei de incredere si de meciuri. La fiecare meci au fost greseli, dar nu de natura care sa favorizeze vreuna dintre echipe, iar Vlad Ciobanu face o treaba extraordinara in cadrul CJA IASI!

10. Pe final, un mesaj pentru suporterii Flacarei, te rog, si orice altceva doresti sa spui si n-a fost cuprins in acest scurt interviu. Multumesc pentru timpul acordat!

DRAGI SUPORTERI, VA RUGAM SA NE SPRIJINITI CU ACEEASI INTENSITATE SI IN ACEST RETUR, SPERAM CA IMPREUNA SA NE BUCURAM DUPA FIECARE MECI, INDIFERENT DE ADVERSAR, MULTUMESC JUCATORILOR PENTRU ACEST TUR DE CAMPIONAT REUSIT, DORESC MULTA BAFTA SI JUCATORILOR DE CARE NE-AM DESPARTIT IN IARNA, SI SUNT BUCUROS PENTRU STEFAN RADU CARE, DIN ACEASTA IARNA, VA JUCA LA PASCANI.

FOTO: Andrei Luca

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<