Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CSM Poli Iasi U19-CS Bradu Borca, 2-1

0 Comments 📁 Stiri 🕔07.March 2018
CSM Poli Iasi U19-CS Bradu Borca, 2-1

CS Bradu Borca, ocupanta locului secund in Liga 4 Neamt la finalul turului de campionat, a pierdut cu 2-1 amicalul programat astazi pe terenul sintetic din Copou in compania juniorilor lui CSM Poli Iasi – grupa de “U19”, condusa de catre domnul Gelu Paveliuc.

Echipa antrenata de ieseanul Florin Pintilii a abordat aceasta intalnire cu o sumedenie de absente in lot (Mosnegutu, Ruxandari, Gutu, Grigoras, Gorovei), punand accent pe testarea unor jucatori veniti in probe.

Bradu a inceput jocul in urmatoarea formula: Axinte intre buturi, Dumitru, Lupu, Canciuc si Donosa pe linia de fund, la mijloc – Arama, Dodan, Costan, Olariu, iar in fata – Gavril si golgeterul din amicale, Bidan.

Primele 20 de minute le-au apartinut elevilor lui Florin Pintilii, care aveau sa isi concretizeze ocaziile prin atacantul Florin Bidan. Juniorii lui Poli au revenit insa in meci pana la pauza, dupa ce au reusit sa transforme prin Vlad Danale o lovitura libera directa de la aproximativ 18 metri.

In partea a doua, Pintilii a introdus in teren mai multi jucatori cu experienta (Adrian Ilie, Andrei Saritanu, Marian Varlan), precum si pe Stefan Bulai, jucator transferat in aceasta iarna. Pe fondul acestor schimbari, dimpreuna cu o serie de modificari a asezarii din teren, Borca a fost mai aproape de desprindere, izbind bara in doua randuri prin Gavril si Bidan. La toate acestea s-au adaugat si un unu la unu cu portarul pentru Virlan, blocat in-extremis, precum si un sut direct in goalkeeperul lui Poli expediat din zona punctului de la 11 metri de catre Donosa.

De la Poli s-a remarcat din nou Vlad Danale, care l-a intins pe Axinte printr-un sut sub bara transversala. Spre final, la o minge aruncata in careul Borcai, Denis Ionache a urmarit bine si a adus-o pe CSM Poli in avantaj.

Scorul final a fost 2-1 in favoarea juniorilor lui CSM Poli, in ciuda ultimei ocazii avute de Bidan in ultimele secvente ale jocului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<