Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prezentarea Grupei 2008-2009 de la Poli Moldova Iasi

0 Comments 📁 Stiri 🕔07.March 2018
Prezentarea Grupei 2008-2009 de la Poli Moldova Iasi

Astazi, continuam prezentarea activitatii clubului Poli Moldova Iasi cu grupa domnului profesor Sorin Stefan, care are sub aripa sa copii cu varste cuprinse intre 9 si 10 ani (nascuti in 2008-2009), ce practica acest sport de mai bine de doi ani.

Selectia are la baza un singur criteriu, si anume dorinta copilului de a participa la antrenamentele echipei, cat si la jocurile in care sunt implicatii copii de “U9” si “U10” ai Poli Moldova Iasi.

Componentii acestei grupe se impart in doua mari categorii: copii care au reale aptitudini pentru practicarea fotbalului si jucatori mai putin inzestrati, dar care au o vointa foarte mare si care, prin mult exercitiu, pot inregistra un progres care sa ii ridice la un nivel apropiat

Sprijinul parintilor joaca un rol important in toata aceasta ecuatie, antrenorii incercand in permanenta sa dezvolte ideea de grup, de echipa, in care fiecare membru sa isi aduca contributia.

Anual, copiii iau parte la competitiile organizate la nivel local de AJF Iasi, specifice fiecarui segment de varsta. In perioada de vara, “randunelele” de la Poli Moldova Iasi zboara catre alte zari, profitand de turneele din alte judete, precum si de nelipsitul cantonament de pe litoral.

In 2017, fiecare grupa a reusit o clasare pe podium la nivel de judet in cadrul competiiilor “Ghe. Ola” (U10) si “Ghe. Ene” (U9), ambele oprindu-se in faza semifinalelor, unde au cedat in fata lui CSM Politehnica Iasi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<