Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului CS Tomesti-Stejarul Sinesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔08.March 2018
Avancronica meciului CS Tomesti-Stejarul Sinesti

CS Tomesti-Stejarul Sinesti (12:00) este primul meci oficial al zilei de duminica, gazduit de stadionul din Tomesti. Dupa ultimul fluier, va incepe partida din Cupa Romaniei dintre Sportul Studentesc si Unirea Scanteia.

Gazdele intalnirii s-au despartit de doi jucatori importanti in compartimentul defensiv (capitanul Ionut Besleaga si Bogdan Grosu), in timp ce situatia la Sinesti ramane una pe care o stim de atatia si atatia ani, in sensul in care Stejarul reuseste prin Paul Paftala sa se mentina undeva in prima parte a clasamentului Ligii a 4-a, pe bani putini, profitand de aportul unor jucatori de experienta, “motorizati” de Vlad Gafton (“Masinuta”, foto).

Marian Alexii (Speranta Raucesti, Liga 4 Neamt) si Marius Pasniciuc (Unirea Scanteia) sunt cei doi fotbalisti care au parasit-o pe Sinesti, iar la capitolul noutati ii enumeram pe Alin Mitrut (ex-Steel Man Targu Neamt, Liga 4 Neamt), Ionut Piticari si Emanuel Ciubotariu.

Meciul tur a reprezentat pentru sinesteni prima victorie stagionala, scor 2-0. Marian Varlan si Sorin Cara inscriau atunci pentru echipa care a incheiat turul pe locul 6 in clasament.

CS Tomesti-Stejarul Sinesti va fi transmis in format LIVETEXT pe site, fiind insotit de cronica, album foto dedicat si un rezumat video.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<