Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ciurea a ratat ultimul transfer din cauza domnului “Dorel” si a primarului comunei Stolniceni: “vrem 5 milioane pe Olarasu!”

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5 🕔09.March 2018
Ciurea a ratat ultimul transfer din cauza domnului “Dorel” si a primarului comunei Stolniceni: “vrem 5 milioane pe Olarasu!”

Ultima piesa din puzzle-ul pe care au incercat sa il termine Ciprian Baciu si Cosmin Busuioc (CS Ciurea) in pauza de iarna a fost blocata de reprezentantii echipei de Liga a 5-a, Siretul Stolniceni-Prajescu, care au refuzat sa ii dea dezlegarea fundasului Alexandru Olarasu.

Initial, conform celor sustinute de Busuioc, Stolniceniul ar fi solicitat “5 milioane” (500 RON) pentru ca aceasta mutare sa fie materializata inainte de inchiderea ferestrei de transferuri (n.r: astazi, ora 12:00). Ciurea a spus “pas, apoi a revenit si a acceptat conditiile impuse, dar a solicitat chitanta in schimb, pentru a-si justifica la randul sau investitia realizata.

Discutiile au fost purtate in prima faza cu un anumit domn “Dorel” care se ocupa de echipa, in ecuatie intrand spre finalul negocierilor si primarul comunei Stolniceni, care ar mai fi lasat de la el, ajungandu-se la o suma de aproximativ 200 de lei. Totul a picat, astazi, cu putine momente inainte ca termenul impus de AJF Iasi pentru efectuarea de transferuri sa expire.

ALEXANDRU-STEFAN OLARASU

Alexandru Olarasu este un fundas care a evoluat in prima parte a sezonului pentru Siretul Stolniceni-Prajescu, in campionatul Ligii 5, Seria III. Desi a incheiat turul pe 6 in clasament, Stolniceni se afla la doar 4 puncte de primul loc, respectiv 3 lungimi de pozitia care asigura prezenta la “baraj”.

Cu juniorat la activ, Alexandru-Stefan Olarasu i-a convins pe conducatorii echipei de Liga a 4-a ca ar reprezenta o achizitie utila, atat la antrenamentele lui CS Ciurea, cat si in amicalul disputat de curand cu Unirea Scanteia.

Cel mai probabil, Olarasu nu se va mai intoarce in retur la Siretul, asteptand incheierea sezonului pentru a se transfera.

FOTO: Alexandru Olarasu (albastru), in campionatul iesean de minifotbal, acolo unde imbraca tricoul penultimei clasate, Raldor.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<