Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 17 | CS Stejarul Barnova – CS Ciurea

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.March 2018
Liga 4, Iasi – Etapa 17 | CS Stejarul Barnova – CS Ciurea

CS Stejarul Barnova-CS Ciurea, programat sa se dispute duminica, de la ora 12:00, pe stadionul din Barnova, constituie unul dintre duelurile interesante ce au loc in acest weekend, cand vom asista reluarea fotbalului judetean iesean. Doua echipe implicate in lupta din subsolul clasamentului, care au mutat masiv in aceasta iarna.

Oaspetii de la CS Ciurea au un nou antrenor in persoana lui Ciprian Baciu, asistat de atacantul Cosmin Busuioc, cel care s-a ocupat in pauza de iarna cu aducerea de noi jucatori, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

TRANSFERURI CS CIUREA

Poarta urmeaza sa fie pazita in retur de Silviu Dulcianu (titularul din tur) si de un fost junior al lui CSM Politehnica Iasi – Sebastian Anton, in timp ce linia de fund a fost intarita prin cooptarea lui Costin Frij (ex-Unirea Scanteia). Bogdan Apostu vine de la CS Tomesti, echipa pentru care a evoluat in prima parte a campionatului. Ionut Podaru, liber de contract, a acceptat oferta inaintata de Ciurea.

De asemenea, CS Ciurea a mai transferat inca doi jucatori care au respirat aer de munte in 2017. Bogdan Mogosneanu si Adrian Damian (ex-Zimbrul Vinatori Neamt, Liga 4 Neamt) au fost legitimati de curand la CS Ciurea.

La echipa oaspete ar mai putea ajunge si alti fotbalisti, in conditiile in care fereastra de transferuri din Liga 4 Iasi se inchide astazi, la 12:00 (*articol redactat la 10:30).

Despre permutarile care au avut loc la CS Stejarul Barnova am detaliat intr-un articol anterior – CITESTE AICI.

“Referitor la meciul care se va desfasura duminica impotriva echipei CS CIUREA, ne asteapta o lupta grea, intrucat ambele echipe nu stau bine in clasament si vor tinti victoria. Se anunta un meci greu si prin prisma terenului… Sper ca jucătorii nostri sa respecte tot ceea ce le cer, iar la final sa ne putem bucura de punctele puse in joc. La CS Ciurea s-au operat cateva schimbari in staff, motiv pentru care tin sa le doresc succes antrenorilor Baciu Ciprian si Busuioc Bogdan, iar cine e mai bun, sa castige duminica! Pe o parte din adversari ii cunosc, pentru ca am lucrat cu ei cand antrenam acolo. M-am interesat sa vad si ce transferuri au facut, cred ca le vom putea oferi sustinatorilor nostri un spectacol frumos la sfarsitul acestei saptamani. FORTA STEJARUL!

Marian Amanar, antrenor CS Stejarul Barnova

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<