Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bradu Borca, victorie de moral in amicalul de la Roman cu Gauss Bacau

4 Comments 📁 Stiri 🕔11.March 2018
Bradu Borca, victorie de moral in amicalul de la Roman cu Gauss Bacau

Nemtenii de la CS Bradu Borca au castigat astazi amicalul disputat pe terenul lui LPS Roman, scor 4-2, in fata celui mai temut adversar de la tragerea la sorti care a avut loc in urma cu ceva timp pentru stabilirea partidelor de baraj din vara.

Bacauanii au incheiat prima parte cu un avantaj consistent, 2-0, insa istoria intalnirii avea sa fie scrisa in partea secunda a confruntarii de catre Stroia, Adrian Ilie (penalty), Bidan si Gorovei. Rezultatul inregistrat de Bradu este cu atat mai imbucurator pentru antrenorul Florin Pintilii cu cat acesta nu a putut conta la Roman pe o treime din lotul de 20 de jucatori legitimati in retur. Nutu, Gutu,  Ruxandari, Donosa, Dodan, Mosnegutu și Lupu au absentat motivat.

Primul “11” pentru care a optat tehnicianul iesean: Grigoraș – Adi Ilie, Alex Dumitru, Varlan Marian, Canciuc Daniel – Saritanu Andrei, Stroia Constantin, Aramă Vadim, Bulai Ștefan – Severin și Gorovei Razvan.

In repriza a doua au intrat portarul Adrian Axinte si atacantul Florin Bidan.

Lupu si Boghian au inclinat balanta in favoarea bacauanilor in prima parte.

CS Bradu Borca va disputa primul joc oficial din 2018 la sfarsitul urmatoarei saptamani, cand se va deplasa la Bicaz intr-un duel din cadrul etapei a 10 al Ligii a 4-a Neamt.

Share this article with friends

4 Comments

 1. 🕔 19:12, 11.March 2018

  Pasionat

  Amandoua echipele sunt din jud.Neamt.

  reply comment
 2. 🕔 2:47, 12.March 2018

  Pasionat

  Scuze.Am citit in graba si mi-a ramas in minte Lps Roman.Doar ca acolo s-a jucat,pe terenul lor.Nu a fost Lps Roman una dintre combatante.

  reply comment

Write a Comment

<