Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ciurea se intoarce cu 3 puncte mari de la Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔11.March 2018
Ciurea se intoarce cu 3 puncte mari de la Barnova

CS Ciurea este marea castigatoare a etapei a 17-a din Liga 4 ieseana, dupa victoria inregistrata la Barnova, 4-2 impotriva lui CS Stejarul, intr-un duel aprins din subsolul clasamentului. Doua dintre golurile oaspetilor au fost reusite de Razvan Danciu, jucatorul care a fost atat de aproape de a ajunge in curtea Barnovei in pauza de iarna.

Partida disputata pe terenul din Barnova a fost caracterizata de catre cei prezenti la meci drept una extrem de spectaculoasa, cu doua echipe preocupate de faza ofensiva pe un teren care a rezistat bine, in ciuda faptului ca ziua a fost deschisa cu un meci de juniori, transat de asemenea in favoarea oaspetilor, scor 3-2.

Ciurea a fost echipa mai pragmatica, reusind la un moment dat sa aiba un avantaj de patru goluri – Manea (5′), Mogosneanu (47′), Danciu (63′, 66′).

Inlocuirile realizate de oaspeti si risipa de efort au contribuit la o revenire tarzie a barnovenilor. Gabriel Mititelu a trimis cu capul pentru 4-1 (min 78), iar Ionut Paval a transformat o lovitura de pedeapsa dictata de centralul Vlad Trifan, doua minute mai tarziu.

Paval si-a mai incercat inca o data norocul de la punctul cu var, in minutul 83, fara succes, scorul ramanand 4-2 in favoarea echipei antrenate de Ciprian Baciu.

Antrenorul Barnovei, Marian Amanar, nu a dorit sa comenteze in niciun fel pe marginea acestui meci, rezumandu-se la a spune: “felicit CS Ciurea pentru victorie… au fost mai buni, au gresit mai putin!”

CELE DOUA ECHIPE

CS Stejarul Barnova: Dumitrascu, Rusu, Popa, Paval, Agrigoroaei, Hutu, Dita, Covaci, Gradinariu, Mititelu, David Stefan.

Rezerve: Albei, Huma, Filip, Cretu, Vieru.

CS Ciurea: Anton – Danciu, Busuioc, Macovei, Mogosneanu, Calistru, Manea, Tiron, Zuzu, Roman, Cimpoi.

Rezerve: Damian, Bodaru, Savin, Paparuz, Mertic.

Arbitru principal: Vlad Trifan

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<