Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Dorel Stafie a inceput cu dreptul “aventura” la CS Tomesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔11.March 2018
Dorel Stafie a inceput cu dreptul “aventura” la CS Tomesti

CS Tomesti s-a impus la limita in fata Stejarului Sinesti, scor 1-0, gratie golului inscris in finalul primei reprize de Alex Tololoi.

Partida contand pentru a doua etapa a returului Ligii 4 Iasi a fost precedata de o sedinta ce a avut loc direct pe covorul sintetic, cu noul antrenor Dorel Stafie langa jucatori, comunicandu-le ce isi doreste din partea acestora pentru ca rezultatele bune din prima parte sa fie repetate si, de ce nu, surclasate de performantele baietilor ce urmeaza sa fie obtinute in primavara lui 2018.

Sinestiul a fost echipa care a controlat ostilitatile in primele 15-20 de minute ale intalnirii, dupa care Alex Tololoi, cu o ocazie imensa (36′) si gol, trei minute mai tarziu, si “Bento” au intors lucrurile in favoarea gazdelor. Bento a izbit bara cu putine momente inainte ca arbitrul Cosmin Roman sa fluiere finalul reprizei.

Replica Sinestiului nu s-a lasat asteptata, insa rezultatul vizat – GOLUL – a intarziat sa apara pana in final. Echipa condusa din teren de Paul Paftala si-a trecut in cont, la randul, ei doua sau trei bare, in timp ce tomestenii reclamau de zor un presupus hent comis in suprafata de pedeapsa de Marian Caras.

S-a terminat 1-0 in favoarea Tomestiului, desi, poate la modul in care au aratat lucrurile, mai nimerita ar fi fost o remiza. Victoria este extrem de pretioasa pentru Tomesti, in conditiile in care, in lipsa lui Ciprian Simion (portar titular), gazdele au apelat la serviciile lui Daniel Tonegariu, cu cateva interventii salutare la activ pe parcursul celor 90 de minute.

CELE DOUA ECHIPE

CS Tomesti: Tonegariu, Tarus, Tololoi, Axinte, Balaur, Nimerincu, Dumitrascu, Balcu, Florescu, Vizitiu, Agape.

Rezerve: Doroftei, Butnaru, Buiuciuc, Stroiesteanu, Simion Iulian, Ciprian Simion

Stejarul Sinesti: Mitrut, Cara, Nare, Ichim, Gafton, Paftala, Caras, Vieru, Piticari, Ciubotariu, Tanasa.

Rezerve: Iacov, Al. Gafton, Prisacaru.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cosmin Roman; arbitri asistenti: Ionel Anitoaei si Bogdan Teodor Muche.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<