Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa si Letcani tin afisul etapei a 18-a din Liga a 4-a ieseana

0 Comments 📁 Liga 4 🕔14.March 2018
Ruginoasa si Letcani tin afisul etapei a 18-a din Liga a 4-a ieseana

Duminica, 18 martie, cu incepere de la ora 12:00, baza sportiva din Ruginoasa va fi gazda celui de-al doilea derby al returului, dupa meciul pierdut de echipa locala, scor 1-0, in deplasarea de la Iugani. La Ruginoasa vine liderul Ligii a 4-a, Victoria Letcani, un adversar care a s-a impus la pas in vara, 4-0, la finalul unui joc fara istoric.

RUGINOASA, FARA VICTORIE IN FATA ECHIPELOR DIN TOP 5

Scormonind putin prin lista meciurilor disputate de gazdele intalnirii de duminica, aflam ca Unirea Ruginoasa nu a castigat cu nicio echipa aflata in TOP 5. A remizat alb in tur cu Mircesti, pentru ca apoi sa piarda, 1-0, in a doua etapa din retur. Apoi, dupa cum spuneam, s-a inclinat serios la Letcani (0-4) si nu a putut scoate punctE la Erbiceni (0-0) sau Scanteia (2-2). Cu Stejarul Sinesti, Ruginoasa a remizat, acasa, scor 1-1.

De cealalta parte, Letcaniul ramane singura echipa care a obtinut maximum in cele 17 meciuri disputate pana acum. Echipa lui Croitoru are nevoie de meciuri tari, precum acesta, pentru a ramane conectata la un nivel foarte bun, care sa ii poata garanta o lupta de la egal la egal impotriva campioanei Neamtului la meciul de baraj.

Letcani s-a “antrenat” etapa trecuta pe terenul sintetic din Complexul Emil Alexandrescu, invingand-o pe Vointa Motca cu 10-0. Patru dintre cele 10 goluri au purtat semnatura fotbalistului care se bate pentru titlul de golgeter al Ligii a 4-a, Marian Ciuta!

Trecand peste cifrele seci prezentate mai sus, Unirea Ruginoasa are un atu important in partida de duminica, si anume terenul propriu, tribunele bazei sportive din Ruginoasa urmand a se umple duminica, chiar daca vremea de afara nu va fi una la fel de buna precum in duminica precedenta.

FOTO din meciul tur

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<