Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AVANCRONICA | CS Cimentul Bicaz-Bradu Borca (17 martie, 16:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.March 2018
AVANCRONICA | CS Cimentul Bicaz-Bradu Borca (17 martie, 16:00)

Fotbalul nemtean de Liga a 4-a revine, maine, cu o zi mai devreme decat fusese programat, din cauza frigului ce se anunta in perioada urmatoare. AJF Neamt a luat aceasta decizie (inspirata) pentru a evita o a treia amanare a reinceperii campionatului, in conditiile in care etapa a 10-a fusese stabilita initial pe 4 martie 2018.

Sezonul 2017-2018 a adus doua abandonuri in Neamt. Poiana Teiului s-a retras in tur, iar in aceasta pauza, Liga a 4-a a pierdut o alta componenta – Zimbrul Vinatori Neamt. Drept urmare, revenindu-se la un numar par de echipe, AJF Neamt a purces la refacerea tintarului, in ideea de a anula etapele intermediare ce se prefigurau in aceasta primavara. O alta decizie foarte buna luata de AJF Neamt, imbratisata de toate echipele implicate in competitie!

CS Cimentul Bicaz-CS Bradu Borca este, de departe, cel mai interesant meci al etapei, care include si urmatoarele dueluri: Vointa Ion Creanga-Victoria Horia, Speranta Raucesti-Steel Man Targu Neamt si Moldova Cordun-Ceahlaul Piatra Neamt.

Tinta gazdelor ramane calificarea in playoff, obiectiv despre care Cristian Luca spune ca “ar fi cea mai buna performanta pentru mine ca antrenor, aici, la Bicaz, exceptand parcursul frumos in Cupa Romaniei, de anul trecut.”

La Bicaz au ajuns in intersezon doi jucatori cu experienta – Vlaicu si Harbuzaru (ex-Vointa Ion Creanga). De asemenea, echipei lui Cristian Luca s-au alaturat Denis Serban (Poiana Teiului) si Marc, revenit dupa imprumutul de la Pinii Tarcau.

La capitolul pierderi, ii mentionam pe Olariu, Constantinescu si Postolache.

Luca se bazeaza si in acest retur pe stilul creionat de-a lungul timpului la echipa, care se bazeaza pe atac si viteza. Terenul de la Bicaz joaca un rol foarte important in acest sens.

Jucam impotriva unei echipe masive, buna, cu experienta, artagoasa, in care jucatorii se cunosc destul de bine. Cred ca prezenta domnului Pintilii a adus un plus-valoare. Totodata, este un meci jucat acasa, pe terenul nostru, de dimensiuni generoase, unde spatiile ne avantajeaza. Infrangerea din tur a fost pentru mine personal una din putinele umilinte primite in toti acesti ani in care am activat ca antrenor in campionatele judetene. Imi doresc o revansa si astept si din partea baietilor mei aceeasi dovada de mandrie, devotament si sacrificiu.

Cristian Luca, CS Cimentul Bicaz

Lotul echipei CS Bradu Borca a fost prezentat astazi in cadrul unui articol separat. Pentru deplasarea de la Bicaz au fost scosi din calculele lui Florin Pintilii doi jucatori extrem de importanti din compartimentul defensiv – Adrian Ilie si Ionut Mosnegutu. La Bradu nu va putea evolua in prima etapa din retur nici nou-venitul Marian Varlan (ex-Stejarul Sinesti, Liga 4 Iasi). Toti trei sunt suspendati.

Un meci foarte greu prin prisma faptului ca este primul din retur, terenurile sunt foarte grele in aceasta primavara capricioasa si antrenorul Florin Pintilii nu ii poate include in lotul de 18 pe Adrian Ilie, Ionut Mosnegutu si Marian Varlan. In pofida acestor probleme, baietii sunt pregatiti, iar atmosfera la echipa este una extraordinara. Suntem foarte relaxati, obiectivul nostru fiind clasarea in primele patru echipe ale campionatului. Nu poate fi vorba despre baraj, respectam Ceahlaul Piatra Neamt, echipa care merita sa mearga in Liga a 3-a!

Ciprian Jigane, CS Bradu Borca

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<