Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Viitorul Harlau-Unirea Scanteia

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.March 2018
Avancronica meciului Viitorul Harlau-Unirea Scanteia

Unirea Scanteia se deplaseaza, duminica, la Harlau pentru primul meci oficial de campionat, dupa ce a reusit, cu mai putin de o saptamana in urma, sa obtina calificarea in optimile Cupei Romaniei in dauna lui ACS Sportul Studentesc Iasi.

Victoria clara a Scanteii in fata echipei de Liga a 5-a s-a datorat in mare parte evolutiei stralucitoare de la mijlocul terenului a lui Marius Agapi, la care adaugam pasele precise de gol ale capitanului Gabriel Ciobircianu si finalizarile atacantului Marius Pasniciuc.

Cu Viitorul Harlau, insa, lucrurile vor sta altfel, avand in vedere ca echipa lui Daniel Lungu s-a intors ranita de la Cristesti, scor final 3-0. Scanteia a avut castig de cauza in partida tur, 2-0, intr-un meci in care gazdele de duminica au contestat indelung arbitrajul brigazii conduse de Cosmin Roman (asistenti Ana Puscasu si Ionut Mitu).

Partida contand pentru etapa a 18-a a Ligii a 4-a urmeaza sa fie condusa de o brigada formata din Lucian Diaconu (arbitru principal), Ionel Anitoaei si Andrei Chisanovici (arbitri asistenti). Observator a fost desemnat domnul Tiberiu Stefanescu.

TRANSFERURI DE ULTIMA ORA

Presedintele Unirii Scanteia, Paul Apostol, a efectuat in aceasta saptamana demersurile necesare legitimarii a doi fotbalisti botosaneni: Gaina Mirel-Vladut, ultima data la Vointa Bosia (Liga 5, Iasi), cu echipe precum AFC Botosani si Flacara Vaculesti trecute in carnetul de jucator, si Cibotariu Florin Gabriel. Ultima echipa la care a evoluat Cibotariu a fost AS Poly 2014 Iasi, in sezonul 2016-2017, dupa experienta de la Sanatatea Darabani (sezoanele 2013-2014 si 2014-2015).

Vom juca fara nicio presiune in deplasarea de la Harlau, tinand cont de faptul ca avem o situatie buna in clasamentul Ligii a 4-a. Atmosfera din lot este extraordinara si ne-am propus in acest retur sa ne bucuram de fotbal. Sigur, asta nu inseamna ca, duminica, nu vom face tot ce ne sta in putinta pentru a nu ne intoarce cu mana goala de la Harlau. Plecam cu gandul de a scoate maximum si sper ca la finalul intalnirii toate cele 3 puncte sa intre in contul echipei noastre!

Gabriel Ciobircianu, capitan Unirea Scanteia

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<