Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prezentarea lotului echipei CS Bradu Borca (Liga 4, Neamt)

1 Comment 📁 Liga 4 🕔16.March 2018
Prezentarea lotului echipei CS Bradu Borca (Liga 4, Neamt)

CS Bradu Borca este pregatita pentru returul Ligii a 4-a, la capatul unei pauze de iarna in care antrenorul iesean Florin Pintilii a purtat lupte de convingere cu diversi jucatori din Iasi pentru a-i transfera in vederea acoperirii handicapului pe care il are in fata lui CSM Ceahlaul Piatra Neamt (n.r. 3 puncte).

De asemenea, din motive obiective, Borca nu a putut organiza cantonamentul prevazut in planurile lui Pintilii inca de la incheierea turului. Jucatorii nu s-au putut invoi de la serviciu, Bradu rezumandu-se in 2018 la antrenamente in sala si meciuri amicale, in masura in care si vremea a fost prietenoasa cu sportul rege.

In aceasta iarna, la Borca, am incercat o abordare mai profesionista decat oricand. Din pacate, cantonamentul preconizat nu s-a mai putut face, pentru ca multi jucatori nu au reusit sa-si rezolve invoirea de la serviciu. De la echipa au plecat jucatori extrem de buni, acontati, in marea majoritate, de echipele din Iasi. Obiectivul este play-off-ul. Sa ajungem acolo, apoi orice este posibil.

Florin Pintilii, in Mesagerul de Neamt

LOT CS BRADU BORCA – RETUR 2017/18

PORTARI: Ioan Grigoras, Adrian Axinte (transferat de la Pojorata) si Dragos Iftimie

FUNDASI: Alex Dumitru, Andrei Saritanu (Stiinta Miroslava, Liga 2), Ionut Alexandru Donosa, Marian Varlan (venit de la Stejarul Sinesti – Liga 4, Iasi), Daniel Canciuc, Florin Lupu, Ionut Mosnegutu, Adrian Ilie

MIJLOCASI: Bogdan Constantin Stroia (Pojorata), Vadim Arama, Radu Gutu, Liviu Ruxandari, Alex Stefan Bulai (Prutul Prisacani – Liga 5, Iasi), Ciprian Severin si Florin Dodan

ATACANTI: Florin Bidan (venit de la Steel Man Targu Neamt), Ionut Gavril, Razvan Gorovei

STAFF: Florin Pintilii si Catalin Rusu (antrenori), Ciprian Jigane (presedinte) si Ioan Tarita (ofiter de presa).

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<