Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cimentul a produs surpriza cu Bradu, in prima etapa din returul Ligii a 4-a Neamt

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.March 2018
Cimentul a produs surpriza cu Bradu, in prima etapa din returul Ligii a 4-a Neamt

CS Cimentul Bicaz s-a impus cu 3-2 in partida de pe teren propriu cu CS Bradu Borca si s-a apropiat la doar 3 puncte de adversara directa din prima etapa a returului Ligii 4 Neamt. Pe parcursul celor 90 de minute, jucatorii aveau sa treaca prin aproape toate anotimpurile: s-a inceput pe o ploaie marunta, apoi s-a trecut la grindina, pentru ca mare parte din meci sa se desfasoare pe o ninsoare care le-a creat probleme inclusiv arbitrilor (vezi foto).

Drept urmare, marcajele au fost refacute cu ajutorul unor maturi, dupa ce au existat discutii aprinse in debutul partii secunde vizavi de o lovitura libera acordata de Ovidiu Arusoaiei in preajma careului Cimentului pentru un presupus hent comis de catre portarul gazdelor, care ar fi depasit suprafata de pedeapsa.

Meciul de la Bicaz a fost compus din cel putin doua momente-cheie:

  • golul marcat de Florin Apreutesei in prelungirile primei reprize, care nu le-a picat deloc bine elevilor lui Florin Pintilii;
  • ratarea lui Vadim Arama, la scorul de 2-1 in favoarea Cimentului, cu aproximativ 10 minute inainte de final. Bradu ataca in valuri si, cu un eventual 2-2, ar fi putut produce revenirea.

Singurele situatii ale Bradului din prima parte l-au avut in prim-plan pe Razvan Gorovei, care a intarziat momentul finalizarii, permitandu-le fundasilor adversi sa respinga.

Borca a revenit de la vestiare cu gandul de a inscrie rapid, insa cei care au concretizat aveau sa fie tot componentii echipei gazda. La mijlocul reprizei a doua, Balajel a transformat cu siguranta o lovitura de pedeapsa dictata de Arusoaiei.

Zece minute mai tarziu, Gavril a pasat pentru Stroia (80′) in centrul careului, iar scorul a devenit 2-1.

Borca a crezut in sansa ei pana la final si a atacat cu toti jucatorii de camp, in ideea de a salva macar un punct in aceasta deplasare. Sutul lui Vadim Arama (86′) s-a oprit in picioarele goalkeeperului, ocazie razbunata de Apreutesei, care a realizat “dubla” in minutul 90.

Scorul final a fost stabilit de catre capitanul Bradului, Alex Dumitru (90+5′), insa era mult prea tarziu, victoria revenindu-i formatiei clasate pe pozitia a treia in clasamentul Ligii a 4-a Neamt.

CELE DOUA ECHIPE

CS Cimentul Bicaz: Spiridon, Vlaicu, Zait, Avram, Bordeanu, Brais, Balajel, Pascu, Apreutesei, Harbuzaru, Cretu.

Rezerve: Tapuc, Serban, Barsanu, Marc

CS Bradu Borca: Axinte, Canciuc, Saritanu, Dumitru, Donosa, Lupu, Stroia, Ruxandari, Gutu, Gorovei, Gavril.

Rezerve: Grigoras, Bidan, Arama, Bulai, Severin

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru central: Ovidiu Arusoaiei; arbitri asistenti: Florin Cosma si Vlad Parfeni. Observator: Nicolae Botezati. Toti din Piatra Neamt.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<