Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lupta in trei pentru titlul de golgeter al Ligii a 4-a: Dandu, Ungureanu si Ciuta!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.March 2018
Lupta in trei pentru titlul de golgeter al Ligii a 4-a: Dandu, Ungureanu si Ciuta!

Performerul etapei precedente, la egalitate cu mijlocasul S. Matei (Unirea Mircesti, decisiv in derby-ul cu Ruginoasa), Marian Ciuta (20 goluri), se apropie de Andrei Dandu (23) si Cristi Ungureanu (23) in topul celor mai importanti marcatori pe care ii da Liga a 4-a ieseana in sezonul 2017/18.

Pornit cu un handicap de 4 goluri, dar avand in fata sa un adversar net inferior, Ciuta a atins bariera celor 20 de goluri marcate, bifata de Ungureanu dupa consumarea primelor 15 etape. Cu un hat-trick la activ in ultima partida jucata anul trecut, la Ruginoasa, pe un teren inzapezit, fostul antrenor al Miroslavei a iernat pe 1, Dandu revenind in prima etapa din acest an, cu o “dubla” in poarta Viitorului Harlau.

Andrei Dandu, cu 21 de goluri in tricoul fostei campioane, Unirea Mircesti, respectiv doua reusite la debutul oficial pentru Moldova Cristesti, are sanse foarte mari sa castige titlul de golgeter la finalul acestui sezon.

Revenind la Marian Ciuta, atacantul liderului evolueaza in continuare cu durerile specifice pubalgiei ce l-a scos din circuit de cateva ori in turul campionatului. Croitoru miza pe el si in derby-ul cu Ruginoasa, dar acest meci a fost amanat din cauza ninsorilor din ultima perioada.

Spre deosebire de primii doi clasati, fara a avea o hartie cu minutele jucate de fiecare, Marian Ciuta are cele mai putine jocuri bifate in 2017/18. La fel, Ungureanu, cel mai in varsta dintre cei trei (37 ani; Dandu – 29, Ciuta – 21), a ajuns sa aiba aceasta  zestre de goluri transformand cele mai multe lovituri de pedeapsa.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<