Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

“Derby” local intre Vointa Bosia si Avantul Golaiesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔29.March 2018
“Derby” local intre Vointa Bosia si Avantul Golaiesti

In aceasta saptamana se reiau si campionatele primelor doua serii ale Ligii a 5-a. Duminica, de la ora 11:00, la Bosia, Vointa da piept cu Avantul Golaiesti, liderul Seriei I, intr-un meci din cadrul etapei a 12-a.

Locul de desfasurare al partidei s-ar putea modifica (Tomesti, cel mai probabil), in cazul in care, pana vineri, suprafata de joc nu va fi degajata de apa acumulata in ultima perioada (ploi si zapada topita).

“Pana vineri ramanem în standby. Am vorbit la Bosia si m-au asigurat ca vor dispărea <fantanile arteziene> de pe teren pana la ora jocului. Daca situatia nu se remediaza pana vineri inclusiv, incercam sa il mutam la Tomesti”, a declarat Bogdan Ursu pentru duminicapetarla.

Meciul tur, disputat la Golaiesti, nu a lasat loc de prea multe comentarii, Avantul invingand cu 5-0.

DECLARATII DIN CELE DOUA TABERE

Duminica ne asteapta un meci greu cu vecinii nostri din Bosia. E un “derby”, in conditiile in care cei de acolo tot timpul au jucat cu noi ca si cum ar fi o finala. Ne asteapta un meci greu, noi suntem super motivati si speram sa venim cu toate cele 3 puncte puse in joc, pentru ne a atinge obiectivul – PROMOVAREA IN LIGA A 4-A! Speram ca si terenul sa fie acceptabil, atat pentru noi cat si pentru ei!

Catalin Tamazlacaru (Avantul Golaiesti)

Se anunta un meci dificil, in ciuda pozitiilor ocupate in clasament de cele doua formatii. Terenul nu este în cele mai bune conditii si pentru noi va fi greu, deoarece suntem jucatori tehnici si asta ne va impiedica sa ne facem jocul. Intotdeauna ei s-au ambitionat cand au jucat cu noi si ne-au pus probleme, dar ne vom concentra mai mult pentru castigarea partidei. Trebuie să castigam duminica pentru a rămane pe primul loc, la o distanta mare fata de urmaritoarele noastre. Nu ne permitem sa facem pasi gresiti!

Bogdan Lupu (capitan Avantul Golaiesti)

Prima etapa de anul acesta va fi una de foc. Primim vizita liderului Avantul Golaiesti si profit de aceasta ocazie ca sa ii transmit prietenului Catalin Tamazlacaru ca va avea avea viata grea cu noi! Sperăm să putem juca la Bosia. Momentan, terenul este inundat, impracticabil!

Bogdan Ursu (Vointa Bosia)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *