Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lotul Vointei Bosia pentru returul sezonului 2017/2018

0 Comments 📁 Liga 5 🕔29.March 2018
Lotul Vointei Bosia pentru returul sezonului 2017/2018

Vointa Bosia, ocupanta locului 7 in Seria I a Ligii a 5-a, Iasi, incepe, duminica, 1 aprilie, partea a doua a sezonului cu un meci extrem de dificil in compania liderului Avantul Golaiesti, avand un lot format din urmatorii jucatori:

PORTARI

Catalin Stoica, Andrei Cibotariu

Stoica, jucator legitimat inca din anul 2007 la Vointa Bosia, il va inlocui in cele 7 etape ramase de disputat din actualul sezon pe Vlad Mirel Gaina, titularul din tur, care a ales sa plece in Liga a 4-a la Unirea Scanteia.

FUNDASI

Apararea Bosiei nu a suportat modificari in pauza de iarna, Vointa bazandu-se in continuare pe Gabriel Harton (fundas lateral stanga), Silviu Butnarasu, Ionut Paveliuc (stoperi) si Eduard Petruta (fundas lateral dreapta).

MIJLOCASI

Mijlocul urmeaza sa fie asigurat de Ciprian Amariei (aripa stanga), Danut Turcanu (flancul drept), Andrei Corduneanu, “inchizator” trecut si prin curtea Stiintei Miroslava, si Bogdan Ursu.

ATACANTI

Bogdan Tuca si nou-venitul Catalin Tofan (Negresti, Vaslui) sunt cele doua varfuri de baza ale Vointei. Tofan se afla la primul contact cu “tarlalele” iesene.

COMPLETARE LOT

Din lotul gazdelor de duminica mai fac parte Cosmin George Toneanu, jucator nascut la Calarasi, dar stabilit in Iasi, convins sa revina pe teren dupa o pauza mai lunga de timp, Vasile Iacov, Marian Hancu si Constantin Mihalache.

Ne dorim să formam o echipa competitiva cat mai repede posibil si, in viitorul apropiat, sa reusim să ne batem acolo sus la promovare! Domnul primar ne sustine cu tot ce este nevoie, conditii avem , depinde doar de noi cat de mult vom munci si ne vom dedica acestui minunat sport!

Bogdan Ursu, mijlocas Vointa Bosia

FOTO: Mihai Onica (amical Vointa Bosia-AS Poly 2014 Iasi, scor 1-3)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<