Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bosia, vointa si putinta: 1-1 cu liderul Golaiesti, in Seria I a Ligii a 5-a!

0 Comments 📁 Liga 5 🕔01.April 2018
Bosia, vointa si putinta: 1-1 cu liderul Golaiesti, in Seria I a Ligii a 5-a!

Vointa Bosia a reusit sa stopeze seria de 11 victoriii consecutive a liderului Seriei I, Avantul Golaiesti (foto), scor 1-1, profitand din plin si de calitatea precara a suprafetei de joc ce nu le-a permis oaspetilor sa faca diferenta intr-un meci in care si conditiile meteo, in speta vantul, a avut un cuvant greu de spus.

In ciuda faptului ca a avut suficient timp pentru a intoarce rezultatul, Golaiestiul a plecat de la Bosia doar cu un punct, dupa golurile inscrise de catre Nicu Amariei (Vointa Bosia, 29′) si Alexandru Cuzic (Avantul Golaiesti, 65′).

Cu acest rezultat, Bosia devine prima echipa care impiedica Golaiestiul in drumul spre victorie. De aceasta performanta s-a aflat aproape si Vointa Voinesti in tur, insa baietii lui Catalin Tamazlacaru s-au impus la final cu 5-4.

Etapa urmatoare, Vointa Bosia se deplaseaza la Prisacani pentru intalnirea cu Prutul, in timp ce Avantul Golaiesti are parte de un meci interesant, acasa, in compania Vointei Voinesti.

CELE DOUA ECHIPE

Vointa Bosia: Stoica, Paveliuc, Harton, Petruta, Butnarasu, Turcanu, Amariei, Tofan, Toneanu, Corduneanu, V. Ciubotariu.

Avantul Golaiesti: Tautu, Pandele, Romascu, Ciobanu, V. Negoita, Tamazlacaru, Postolache, Lupu, Hadarag, Dobre, Cuzic.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Razvan Tomozei; arbitri asistenti: Stefan Teodorescu, Ionut Apetrei. Observator: Virgil Starica.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<