Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bradu Borca si-a securizat locul de play-off, dupa 2-1 cu Speranta Raucesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.April 2018
Bradu Borca si-a securizat locul de play-off, dupa 2-1 cu Speranta Raucesti

Bradu Borca a castigat la un scor strans partida cu Speranta Raucesti, 2-1 (1-1), si este intr-o proportie covarsitoare calificata in play-off-ul Ligii a 4-a nemtene. Golul victoriei antrenate de Florin Pintilii, care nu a putut sta pe banca din cauza unei suspendari, a fost marcat de catre fostul fundas al Stiintei Miroslava, Andrei Saritanu.

Inceputul bun de meci al Bradului a fost concretizat dupa nici zece minute distanta de la primul fluier. Razvan Gorovei s-a demarcat in preajma careului si l-a executat pe portarul Sperantei printr-un sut precis.

Fara sa aiba ocazii foarte clare de poarta, Speranta a raspuns spre finalul primei parti. Marius Cucos a restabilit egalitatea, dupa ce Saritanu rezolvase o situatie critica pentru apararea echipei sale – sut de la distanta, Axinte scapa mingea in fata, iar Saritanu intervine providential in fata unui adversar care se pregatea sa reia decisiv din 7-8 metri.

Ca si in startul intalnirii, gazdele au revenit mai motivate de la pauza si au fortat golul victoriei in cateva randuri. Adrian Ilie a fost cel mai aproape, dupa o lovitura de cap ce a trecut milimetric pe langa bara din stanga.

Victoria Bradului a fost obtinuta in urma unei faze fixe, cu Saritanu aparand excelent la finalizare si trimitand spre bara a doua pentru un 2-1 care le da mai multa liniste gazdelor, ce se pregatesc de derby-ul cu CSM Ceahlaul Piatra Neamt, respectiv creeaza nitel deranj la Raucesti, echipa obligata sa aiba un parcurs impecabil pana la final daca doreste sa nu fie scoasa din calculele fazei finale a sezonului 2017/18.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<