Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti si Victoria Letcani au deschis etapa cu un meci de 6 goluri

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.April 2018
Stejarul Sinesti si Victoria Letcani au deschis etapa cu un meci de 6 goluri

Victoria Letcani a dispus cu 4-2 de Stejarul Sinesti, intr-o partida in care problemele din defensiva ale liderului au iesit din nou in evidenta.

Letcaniul a condus cu 3-0 la pauza, ca urmare a unui joc solid, dar a fost readusa cu picioarele pe pamant de omul numarul 1 al Sinestiului, Paul Paftala.

Golgeterul echipei antrenate de Florin Croitoru, Marian Ciuta, a inscris cel mai frumos gol din tabara oaspetilor. O folha seca din afara careului pentru 2-0. Andy Sinescu a deschis scorul, fiind urmat de Marian Ciuta si Giani Unghianu.

Paul Paftala i-a dat palpitatii lui Croitoru, dupa o repriza a doua excelenta, in care Sinestiul putea furniza primul deranj pentru viitoarea campioana a Iasului.

Partea secunda a debutat cu un sut direct in vinclu, de la 20-25 de metri, venit din gheata lui Paftala. Tot Paftala a provocat si lovitura de pedeapsa din care Radu Tanasa a adus-o pe Stejarul si mai aproape, 2-3, de Letcani.

Emotiile lui Croitoru au persistat pana spre final, cand Bogdan Baboi a incheiat socotelile pe un contraatac venit pe fondul insistentelor ofensive ale Stejarului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<