Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Ciortesti a castigat dramatic in deplasarea de la Voinesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔02.April 2018
Viitorul Ciortesti a castigat dramatic in deplasarea de la Voinesti

Viitorul Ciortesti s-a impus dramatic in deplasarea de la Voinesti, 3-2 cu Vointa, golul victoriei fiind marcat in prelungirile partidei dintr-o lovitura de pedeapsa acordata de arbitrul Sebastian Spaiuc. Oaspetii raman in cursa pentru accederea la “baraj”, dupa ce s-au intarit cu cativa jucatori de la Viitorul Lungani, echipa desfiintata intre timp. De cealalta parte, Voinestiul ramane cu meritul de a fi reusit sa revina de la 0-2.

FILMUL MECIULUI

In prima repriza jocul a fost echilibrat, cei 70-100 de oameni prezenti la teren asistand la un numar redus de faze de poarta. Cu trei minute inainte de pauza, Tonegaru Andrei deschide scorul dupa o iesire hazardata a portarului gazdelor.

Partea a doua a fost mult mai animata, cu ocazii la ambele porti. In minutul 53, jucatorul Alexa Vasile trimite in plasa pentru 2-0, dupa o respingere a portarului advers. Gazdele reduc din diferenta dupa un contraatac finalizat cu gol, pentru ca doar cu zece minute inainte de final sa egaleze prin Marin Mihai.

Cand totul parea incheiat, min 90+5, un fundas al echipei gazda joaca mingea in mod voit cu mana in suprafata de pedeapsă si acelasi Alexa Vasile aduce toate cele 3 puncte oaspetilor. Per total, un meci frumos, in care fotbalistii implicati si-au vazut de joc, cu situatii importante din care puteau lua nastere si alte goluri.

CELE DOUA ECHIPE

Vointa Voinesti: Pavel, Marin, S. Hriscu, Artene, Scafaru, Crivoi, Antonie, Odobasa, Calistrat, Crup, Signea.

Rezerve: Cozma, Stan, Axente, Al. Hriscu.

Viitorul Ciortesti: Anghel, Acojocaritei, Mihailescu, Cosofret, Mantu, Corozel, Scoica M., Alexa, Tonegaru, Basarab, Amariei.

Rezerve: Bostan, Parfene, Postolache, Munteanu, Scoica G.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Sebastian Spaiuc; arbitri asistenti: Bogdan Ciumala, Claudiu Cara. Observator: Constantin Jipu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<