Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flacara Erbiceni muta in plin campionat: pleaca Daniel Stefanita, a venit Codrin Chelaru

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.April 2018
Flacara Erbiceni muta in plin campionat: pleaca Daniel Stefanita, a venit Codrin Chelaru

Antrenorul Petrica Basascu a luat decizia de a renunta la serviciile lui Daniel Stefanita, jucator adus in vara de la Barlad impreuna cu Vlad Mocanu. Rezultatul consemnat in Copou, duminica, 1-3 cu Unirea Mircesti, a reprezentat o adevarata lovitura pentru echipa care era in avantaj pana undeva in minutul 75.

A fost un meci echilibrat per total, cu ocazii pentru ambele echipe. Chiar daca rezultatul nu ne-a fost favorabil, vreau să-mi felicit jucatorii pentru efort si daruire. Dupa acest meci am decis sa renunt la serviciile lui Stefanita, jucator din cauza caruia am pierdut cele 3 puncte puse la bataie. Referitor la meciul de sambata contra liderului și viitoarei campioane, mergem cu gandul sa le producem prima infrangere in acest sezon.

Petrica Basascu, antrenor Flacara Erbiceni

Flacara a transferat un jucator de Liga 3, fost campion cu Stiinta Miroslava in sezonul 2016/17 al Ligii a 3-a, Seria 1. Este vorba despre Codrin Chelaru, care a marcat la debut, la nici zece minute dupa introducerea sa pe teren, creand o impresie placuta si smulgand cuvinte laudative din partea colegilor sai si nu numai.

Cu cateva kilograme in plus fata de cum l-am cunoscut, in perioada cand evolua la Miroslava, Codrin este prins si cu facultatea in aceasta perioada, acceptand oferta Flacarei pentru a reintra in circuit. Din vara acestui an, acesta ar putea reveni in Liga a 3-a, in conditiile in care a spus pas inainte de startul sezonului unei aventuri in Teleorman, la Vointa Saelele.

Sunt foarte bucuros pentru dansul ca a vrut sa vina la noi, iar la primul sau meci a si marcat, castigandu-si in acelasi timp un loc de titular. Cu siguranta va fi un plus pentru noi si vreau să iidoresc mult succes si bun venit la echipa!

Petrica Basascu

FOTO: Andrei Luca

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<