Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Mereu aproape, dar pe zero in 2018!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.April 2018
Mereu aproape, dar pe zero in 2018!

Titlul avancronicii reprezinta concluzia pe care am tras-o in legatura cu Stejarul Sinesti, echipa care a avut posibilitatea de a pune minim un punct in clasament in cele doua partide disputate in 2018, insa s-a intors de fiecare data data cu mana goala: de la Tomesti (1-0), respectiv din Copou, 2-4 cu Victoria Letcani.

Maine, de la 17, echipa lui Paul Paftala o va intalni pe Moldova Cristesti in deplasare si trage nadejde ca poate repeta macar performanta inregistrata de CS Ciurea in weekendul ce tocmai a trecut (0-0).

Meciul tur de la Sinesti a reprezentat doar o formalitate pentru galben-verzi, scor 6-1. Acum, intr-un joc din cadrul etapei a 21-a, dupa schimbarea la fata a nou-promovatei, Stejarul Sinesti porneste in mod cert cu sansa a doua, riscand sa alunece usor-usor spre partea a doua a clasamentului.

Adversarul intalnit nu a primit inca gol in acest an, terenul de la Cristesti fiind recunoscut in judet drept unul dificil, de unde te intorci greu cu puncte. Moldova, desi pe minus la “adevar”, reusea sa creeze probleme chiar si in vechea formula. Acum, lucrurile stau si mai bine pentru echipa pregatita de catre Valeriu Amuhaia.

Vedem maine ce si cum, in prologul etapei 21 din Liga a 4-a, Iasi!

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<