Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

LPS Iasi, egala campioanei de anul trecut din Liga Elitelor U19!

0 Comments 📁 Stiri 🕔04.April 2018
LPS Iasi, egala campioanei de anul trecut din Liga Elitelor U19!

Echipa de U19 a Liceului cu Program Sportiv Iasi, pregatita de catre domnul profesor Dorel Stafie, a remizat, miercuri, scor 4-4, cu Dinamo Bucuresti, intr-o partida din cadrul etapei a 12-a a Ligii Elitelor.

Nu mai departe de acum trei zile, LPS Iasi remizase, 3-3, in deplasarea de la Concordia Chiajna.

Condusi in doua randuri pe tabela la o diferenta care ne ducea cu gandul la o victorie facila a ros-albilor, 0-2 si 2-4, copiii lui Stafie au gasit energia si inspiratia pentru a reveni de fiecare data, alegandu-se la final cu un punct spectaculos in fata uneia dintre cele mai bune echipe din Seria de Est, alaturi de Viitorul Constanta.

Dinamo a condus cu 2-1 la pauza, singura reusita a LPS-ului venind pe fondul unei erori a defensivei adverse (Marian Iftodi, min 33).

Repriza secunda a inceput cu o faza fixa de pe stanga (lovitura de colt) pentru jucatorii echipati in verde, convertita in gol de catre acelasi Iftodi.

Dinamo si-a revenit din pumni pentru moment, refacand diferenta de doua goluri, dupa o ocazie foarte mare irosita de Andrei Doban la 2-3.

Surpriza avea sa se contureze spre final, dupa ce portarul lui Dinamo a comis fault in postura de ultim aparator si a fost eliminat. Cezar Agache a transformat pentru 3-4.

Iesenii au crezut pana in ultima secunda ca vor face un meci mare, impingandu-si adversarul in preajma propriului careu, pe fondul superioritatii numerice amintite mai sus. Tot la un corner, de pe partea dreapta de aceasta data, Gabriel Leustian a trimis puternic din apropiere si a stabilit scorul final, 4-4.

LPS Iasi: Sergio Dobrea, Tenu Bogdan, Panaite Marius, Puscasu Daniel, Constantin Munteanu, Asofiei Mihai, Martinescu Alexandru, Cezar Agache, Dragos Solomon, Doban Andrei si Marian Iftodi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<