Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti a rezistat doar o repriza in deplasarea de la Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔04.April 2018
Stejarul Sinesti a rezistat doar o repriza in deplasarea de la Cristesti

Moldova Cristesti s-a impus la scor de neprezentare in fata Stejarului Sinesti, astazi, in primul meci din cadrul etapei 21-a a Ligii a 4-a iesene. Toate golurile au fost inscrise in partea secunda de catre Andrei Dandu, Tiberiu Beceru si Nicolae Azaharioaie.

Pe un teren pe care cu greu se putea pasa, specific ligii in care ne aflam, Stejarul Sinesti nu a putut emite pretentii in fata fostilor componenti ai Unirii Mircesti, care si-au demonstrat superioritatea cu precadere in partea secunda.

Andrei Dandu a deschis scorul cu un sut din apropierea punctului de la 11 metri. Apoi, Tiberiu Beceru a inscris la capatul unei faze fixe, pentru ca scorul final sa fie stabilit de capitanul Moldovei, Nicolae Azaharioaie, dintr-o lovitura de pedeapsa dictata de centralul Lucian Diaconu.

Etapa 21 continua, sambata, cu urmatoarele jocuri: CS Tomesti-Gloria Baltati, Viitorul Harlau-CS Ciurea si Victoria Letcani-Flacara Erbiceni. Duminica, in prima zi de Paste, de la 12:00, se va disputa un singur meci – Vointa Motca v Unirea Ruginoasa.

CELE DOUA ECHIPE

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Lucian Diaconu; arbitri asistenti: Cosmin Ciuban si Ionel Anitoaei. Observator: Tiberiu Stefanescu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<