Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Ciurea continua parcursul bun din 2018: 4-1 in deplasarea de la Harlau

0 Comments 📁 Liga 4 🕔08.April 2018
CS Ciurea continua parcursul bun din 2018: 4-1 in deplasarea de la Harlau

CS Ciurea a trecut in deplasare de FC Viitorul Harlau, scor 4-1, reusind sa obtina a doua victorie in acest an, dupa cea purtata la Barnova. Mai mult, echipa care reprezinta comuna din apropierea Iasului este neinvinsa in acest an dupa trei meciuri disputate: 4-2 la Barnova, 0-0 acasa cu Moldova Cristesti si 4-1 la Harlau, intr-o partida din cadrul etapei 21 a Ligii a 4-a.

Echipa oaspete a controlat aproape in totalitate ostilitatile, exceptand ultimul sfert de ora, interval in care doi jucatori de la CS Ciurea acuzau crampe, iar lipsa inlocuirilor si-a spus cuvantul.

Ciurea a deplasat la Harlau un lot subtire, format din doar 13 jucatori. La pauza, scorul a fost unul bland, 0-1. Golurile au fost inscrise de Alin Gulai (Viitorul Harlau), respectiv Macovei Razvan, Danciu Razvan, Păpăruz Mihai si Tiron Florin.

Viitorul Harlau a ratat o lovitura de pedeapsa la scorul de 0-4 (VIDEO).

Victoria celor din Ciurea a fost umbrita de accidentarea grava a lui Valentin Roman, care s-a lovit la genunchi, a fost transportat la spital si i s-a pus piciorul in ghips.

CS Ciurea are programate doua partide in aceasta saptamana. Miercuri, echipa antrenata de Florin Baciu merge la Victoria pentru jocul de Cupa Romaniei cu AS Poly 2014, iar duminica intalneste lanterna rosie a clasamentului, Vointa Motca.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *