Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului AS Poly 2014 Iasi-CS Ciurea

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔10.April 2018
Avancronica meciului AS Poly 2014 Iasi-CS Ciurea

La mijlocul acestei saptamani vom afla si numele ultimelor 5 echipe calificate in faza optimilor de finala ale Cupei Romaniei. La Victoria, AS Poly 2014 primeste vizita unui adversar in forma, CS Ciurea, echipa care nu a pierdut niciun meci oficial in acest an, avand doua victorii la activ, ambele in deplasare, si o remiza alba, acasa, in fata Moldovei Cristesti.

De cealalta parte, AS Poly se va afla in fata primului joc oficial, pe teren, dupa ce partida cu Genotur Belcesti, contand pentru etapa a 12-a a Ligii a 5-a, Seria II, a fost decisa la “masa verde”.

AS Poly si CS Ciurea s-au mai intalnit si in aceasta iarna, cu ocazia unei partide amicale la finalul careia echipa de Liga a 5-a s-a impus cu scorul de 5-2.

PROGRAMUL ZILEI DE MIERCURI

AS Poly 2014 Iasi – CS Ciurea

Avantul Golaiesti – CS Stejarul Barnova

Gloria Romanesti – Steaua Magica

Spicul Helesteni – Gloria Baltati

Noua Generatie Topile – Viitorul Harlau

DECLARATII DIN CELE DOUA TABERE

Cu Ciurea nu ne gandim la alt rezultat decat victoria! In campionat, de asemenea, dorim victorii pe linie pentru a reusi promovarea. AS Poly 2014 are un istoric favorabil in compania adversarului de maine, tinand cont ca nu am pierdut niciuna din cele doua partide jucate in cadrul sezonului 2015-2016 (2-2 si 3-1).  In plus, recent, am trecut cu 5-2 de CS Ciurea. Avem un lot superior si ma astept la un meci bun din partea baietilor mei!

Ionut Grumezescu, presedinte-jucator AS Poly 2014 Iasi

Chiar daca AS Poly 2014 se afla in Liga a 5-a, vom trata aceasta confruntare cu seriozitate maxima si ne vom gandi numai la victorie. Dorim sa ne pastram invincibilitatea din acest retur si sa continuam cu rezultate pozitive. Sper sa castigam pentru ca la final sa-i dedicam victoria colegului nostru Roman Valentin, care in meciul cu Harlau s-a accidentat la genunchi si inca nu stim cand va reveni langa noi. “Luptăm, luptăm, luptăm”

Razvan Danciu, marcator in cele doua deplasari disputate de Ciurea in 2018

FOTO: Filip Petrisor

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<