Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cupa Romaniei, Etapa a 3-a: Avantul Golaiesti-Stejarul Barnova

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔10.April 2018
Cupa Romaniei, Etapa a 3-a: Avantul Golaiesti-Stejarul Barnova

Unul dintre cele mai interesante meciuri din cadrul etapei a 3-a a Cupa Romaniei (faza judeteana Iasi) are loc maine la Golaiesti, de la ora 16:00, intre Avantul Golaiesti si CS Stejarul Barnova. Partida se disputa intr-o singura mansa, castigatoarea urmand sa se califice in faza optimilor.

In ciuda faptului ca Avantul Golaiesti a inregistrat de curand primul egal din campionatul Seriei I a Ligii a 5-a, 1-1 in deplasarea de la Bosia, terenul propriu a constituit dintotdeauna un avantaj important pentru Avantul, care primeste, la randul ei, vizita unui adversar aflat in suferinta, dupa ce Stejarul Barnova a cedat in campionat cu Ciurea si Steaua Magica.

Tocmai de aceea, probabil ca o victorie aici ar reprezenta pentru fotbalistii lui Marian Amanar imboldul necesar inaintea jocului de campionat de la Baltati (duminica, 15 aprilie).

DECLARATII DIN CELE DOUA TABERE

Intalnim o echipa buna si cu multa experienta in Liga a 4-a. Au facut in aceasta iarna noi transferuri, aducand jucatori pe care eu ii cunosc, jucatori buni care vor ajuta echipa din Barnova. Meciul cu ei va fi unul spectaculos si sansele sunt de 50-50. Noi avem un avantaj ca jucam acasa si avem cea mai frumoasă galerie Liga a 5-a, care va fi de alaturi de noi. Sper sa iesim invingatori si sa mergem mai departe in cealalta etapa, pentru ca avem si noi o echipă buna, cu jucatori valorosi si dornici de victorii.

Bogdan Lupu, capitan Avantul Golaiesti

Avem in fata noastra un meci greu, impotriva unei echipe bune de Liga a 5-a. Sper sa castigam pentru a ne califica in faza urmatoare, dar mai ales pentru a avea un moral bun in campionat, unde cautam prima victorie din 2018 si unde ne asteapta numai “finale” de jucat!

Cosmin Hutu, jucator CS Stejarul Barnova

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<