Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Un nou egal de pus in rama pentru LPS Iasi in Liga Elitelor U19

0 Comments 📁 Stiri 🕔11.April 2018
Un nou egal de pus in rama pentru LPS Iasi in Liga Elitelor U19

La o saptamana distanta de remiza spectaculoasa contra lui Dinamo, LPS Iasi a reusit sa o impiedice si pe ocupanta locului secund din Liga Elitelor – Seria de Est, FC Viitorul Constanta, scor 2-2, la capatul unui joc in care baietii lui Stafie au revenit de la 0-2.

Viitorul a deschis scorul undeva pe la mijlocul primei reprize, pentru ca apoi sa majoreze diferenta si sa ne duca din nou cu gandul la o victorie facila, asa cum s-a intamplat in LPS Iasi-Dinamo Bucuresti, 4-4.

Antrenorul iesenilor a mutat la pauza, introducandu-l pe Ionel Plop in locul lui Dragos Solomon. Plop a avut nevoie de aproximativ 15 minute pentru a-si aduce aportul la aceasta remiza pretioasa, reducand din diferenta si pregatind terenul pentru Andrei Doban.

Acesta din urma a restabilit egalitatea cu putine momente inainte de ultimul fluier, cand a convertit in gol o lovitura libera de la 19-20 de metri si a pus egal intre LPS si a echipa clasata pe locul secund in Seria de Est.

Lotul avut la dispozitie de Dorel Stafie pentru aceasta partida din cadrul etapei a  13-a din Liga Elitelor U19: Sergio Dobrea, Constantin Munteanu, Marius Panaite, Bogdan Tenu, Daniel Puscasu, Dragos Solomon, Cezar Agache, Alex Martinescu, Mihai Asofiei, Marian Iftodi, Andrei Doban. Rezerve: Vlad Bodogan, Cosmin Tofan, Lucian Apostol, Ionel Plop, Sebastian Diaconu, Daniel Florici, Gabriel Leustian.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<