Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Etapa 22 | CS Ciurea-Vointa Motca (duminica, 12:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.April 2018
Liga 4, Etapa 22 | CS Ciurea-Vointa Motca (duminica, 12:00)

Ziua de duminica reprezinta pentru echipa lui Ciprian Baciu si Bogdan Busuioc o ocazie excelenta de a continua urcusul in clasamentul Ligii a 4-a, dupa un start reusit de primavara, presarat de doua victorii, o remiza si, la mijlocul acestei saptamani, de o calificare in optimile Cupei Romaniei, dupa 2-0 cu AS Poly in deplasarea de la Victoria.

Vointa Motca este urmatorul adversar intalnit in cale de CS Ciurea, intr-un meci al carui final este usor de descifrat, tinand cont ca Motca nu a reusit sa ii puna probleme nimanui in acest an. Ba mai mult, formatia de pe ultimul loc a incasat un sac de goluri in 2018 (0-10 cu Letcani, 0-2 cu Scanteia si 1-6, in prima zi de Paste, cu Unirea Ruginoasa) si nu exista semne de imbunatire a performantelor in viitorul apropiat.

Semnalele primite de la Motca sunt insa unele pozitive, in sensul in care conducatorii “lanternei” si-au manifestat intentia de a pastra echipa in esalonul al patrulea, ceea ce este o veste buna venita dupa abandonurile Gloriei Bals si a Viitorului Lungani.

Meciul tur a fost adjudecat de Vointa Motca, scor 4-2, reprezentand una dintre cele doua victorii obtinute de ultima clasata in sezonul curent.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<