Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci intre doua echipe eliminate, miercuri, din Cupa Romaniei: Gloria Baltati-Stejarul Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.April 2018
Meci intre doua echipe eliminate, miercuri, din Cupa Romaniei: Gloria Baltati-Stejarul Barnova

Duminica, de la 12:00, etapa a 22-a a Ligii a 4-a programeaza, la Baltati, un joc intre doua echipe care au parasit de curand Cupa Romaniei, Gloria din localitate si CS Stejarul Barnova. Daca barnovenii nu au putut rezista decat o repriza la Golaiesti, cedand dupa pauza, Gloria Baltati a avut parte de un thriller la Helesteni, acolo unde avea sa fie eliminata de Spicul dupa executarea loviturilor de departajare. Scor final 6-4, dupa 2-2 in 90 de minute si 0-0 in cele 30 de minute suplimentare.

Oaspetii cauta de ceva timp primul succes in campionat pe 2018, interval in care Baltatiul a reusit, cu multa sansa, paraseasca in postura de invingatoare terenul din Tomesti, etapa trecuta, 2-1 cu echipa lui Dorel Stafie. In prealabil, Gloria si-a respectat numele si in compania Stelei Magice, scor 3-1, bifand la “masa verde” partida cu Bals.

Partida tur, de la Barnova, s-a incheiat cu victoria la limita a Gloriei Baltati.

Aceasta deplasare reprezinta pentru baietii lui Marian Aminar cel mai bun moment pentru a provoca declicul de care are nevoie o formatie care a operat multe modificari in lot. Urmarim impreuna daca acesta va avea loc, duminica, in cadrul cronicii obisnuite!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<