Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Patru echipe pentru doua locuri disponibile pe podium: Mircesti, Ruginoasa, Erbiceni si Scanteia

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.April 2018
Patru echipe pentru doua locuri disponibile pe podium: Mircesti, Ruginoasa, Erbiceni si Scanteia

Unirea Scanteia are locul asigurat in Top 5 si se deplaseaza la Ruginoasa, duminica, sa afle daca are suficienta calitate pentru a ataca podiumul Ligii a 4-a. Ruginoasa, Erbiceni si Scanteia sunt despartite de 2 puncte, in timp ce Mircestiul s-a distantat pentru moment de locul 3 la 4 puncte.

Partida tur s-a incheiat la egalitate, 2-2, in conditiile in care gazdele de atunci au evoluat cu un om mai putin o buna perioada din repriza a doua, dupa eliminarea lui Cosmin Frij (transferat in iarna la adversara Scanteii), fiind egalate de Marius Davidoaia in final, la o faza fixa.

Startul prost de sezon si rezultatele de egalitate ce au curs ulterior au obligat-o pe Ruginoasa sa apeleze la optiunea de “reconfigurare traseu”, podiumul reprezentand in momentul de fata un obiectiv plauzibil, dar la mare bataie cu cealalta echipa care vrea ultima felie din tort – Flacara Erbiceni.

Etapa aceasta, cu Ruginoasa-Scanteia si Erbiceni-Cristesti in program, ne va oferi multe raspunsuri vizavi de situatia din clasament a celor trei formatii: Ruginoasa isi poate consolida locul pe podium printr-o victorie si minim o remiza la Erbiceni, caz in care Scanteia ar iesi aproape total din calculele podiumului. Cu un semiesec aici si Erbiceniul invingatoare, Flacara revine pe 3.

Lupta ramane in continuare deschisa atat in campionat, cat mai ales in Cupa Romaniei, acolo unde urmeaza sa intre in faza optimilor si primele patru formatii clasate.

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<